Yurt dışı PlayStation 4 için aksesuar ve cihaz tavsiyeleri

Yüzdeyüzata

Hectopat
Katılım
31 Ağustos 2020
Mesajlar
237
Almanya'dan kuzenime PS 4 Slim getirteceğim, cihaz ücreti TR'deki fiyatlarla yarı yarıya oynuyor. Tabii ki de 2. el olarak getireteceğim, ortalama 80 - 100 euro bandında ücret ödeyeceğim.

Şimdilik kafamdaki cihaz 1 TB PS4 Slim. PS5 getirtmek istemiyorum çünkü 2. el Almanya fiyatı trdeki sıfır fiyatı ile 3 aşağı 5 yukarı aynı.

2. el için PS 4 cihaz öneriniz var mı ya da alırken nelere dikkat edilmeli? Bir de cihaz ile uyumlu aksesuar önerileriniz nelerdir? Soğutucu, charger vs. şeyler çok önemli mi?

AliExpress'te satılan DS50 Pro adaptör ile DualSense (yurt dışı fiyatı 56 euro sıfır) kullanmayı düşünüyorum, deneyen var mı?
 
Hocam DS4V2 var günde 1-2 saat kullanıyorum şarj kablosu kayıp o kadar iyi şarjı gidiyor. Soğutucu kısmı yalan, zamanında PS4 Slim varken denedim bir işe yaramadı.
 
Ssd yükseltmesi falan hikayemi hocam ,sonuçta plus alıp takılırım yüksek ihtimal ds4 elime ufak kalıyor ,ondan alasım yok.
Hocam konsolda SSD mantıksız. Sadece yenilikçi gözükmek için yapılan bir şey. Bakarsak PS ve Xbox'ın son nesil konsolları fiyasko. Daha da kötüye gidecekler.
 

Geri
Yukarı