Yurt dışı S24 Ultra vs 15 Pro vs 15 Pro Max

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, normalde yurt içi alacaktım fakat aynı paraya çok daha iyi kameralı bir telefon alabileceğim için yurt dışına yöneleceğim.

Ortalama sıfır fiyatları:

15 Pro Max: 43.000 TL.
15 Pro: 33.000 TL.
S24 Ultra: 33.000 TL.

Ben normalde iPhone merak ettiğim için iPhone düşünüyordum fakat şöyle bir durum var. Bildiğiniz gibi iPhone alırsam kayıt ücreti 30.000 TL. Böyle olunca yurt içi fiyata denk geliyor ya da kayıtsız kullanacağım. S24 Ultra alırsam çok daha düşük ücretlere server kayıt yaptırma imkanım var. Sizce hangisini seçmeliyim?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, normalde yurt içi alacaktım fakat aynı paraya çok daha iyi kameralı bir telefon alabileceğim için yurt dışına yöneleceğim.

Ben normalde iPhone merak ettiğim için iPhone düşünüyordum fakat şöyle bir durum var. Bildiğiniz gibi iPhone alırsam kayıt ücreti 30.000 TL. Böyle olunca yurt içi fiyata denk geliyor ya da kayıtsız kullanacağım. S24 Ultra alırsam çok daha düşük ücretlere server kayıt yaptırma imkanım var. Sizce hangisini seçmeliyim?

Teşekkürler.
Aradaki 10.000 tl'lik farktan dolayi s24 ultra diyorum.

Bütçe.

Teşekkürler.

IPhone'yi kayıt ettirmeyeceksen S24 Ultra al.
Kayıt ettireceksende 15 Pro 63K ya mal olacak.
Zaten KVK'sı 69k fiyata satılıyorken 6-7k gibi bir fark için garantisiz iPhone kullanmanın da bir mantığı yok. iPhone alacaksan KVK 15 Pro al ya da yurt dışı S24 Ultra.

Ben de S23 Ultra aldım yurtdışı ve server kayıt yaptırdım 1 yıldır sıkıntısız kullanıyorum ve müthiş cihaz. Sen de S24 Ultra al - Hangi şehirdesiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı