S24 Ultra vs 15 Pro/Pro Max

İyi güldüm buna.
1718989227330.png

Şakam yoktu ama sen bilirsin🙂
Keşke %34 daha güçlü olan GPU İnstagramda da aynı gücü gösterebilse:(
Instagram'da kasiyor falan dersen patlarim.

Instagram'da kasiyor falan dersen patlarim.
Keşke tek sorunu kasma olsa...
Hiç açılan başlıkları okumuyorsun galiba?
Sonuçta ihtiyacın olmayan kullanmadığın bir şeye para ödemiyorsun en azından sadece hava atmak için alanlar da var o cihazları.

Bu sozlerin bariz sekilde cihaz karalama. Bana kanit sun.
Yok hayır herkes aynı cihazı veya pahalı olanı kullanacak diye bir şey yok.
Senin İnstagram hiç umrunda olmayabilir çamur, pixel pixel anadolu, sulu boya story-reels atmak hiç önemli değildir alırsın herhangi bir android cihaz mutlu mesut yaşarsın. Bu konuyu bu şekilde abartmaya üzerine saatlerce tartışmaya konuşmaya gerek yok. Ha şimdi diyeceksin ama o eskidendi artık bozmuyor ben de keyifle gülüp beğenip geçeceğim.

O genellikle arkasinda ısırılmış elma logolu telefonlarda oluyor, Samsung'da zaten kamera dizilim/tasarimi orta segmentte de benzer. Ultra serisi haric.
Tam olarak ondan bahsediyorum zaten?

Son düzenleme:
Senin İnstagram hiç umrunda olmayabilir çamur, pixel pixel anadolu, sulu boya story-reels atmak
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cihaz ilk ciktiginda bile yapılan testler ortada. Camur camur, pixel anadolu. Aynen.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Senelerdir ovulen sosyal medya kalitesi iPhone'da kusursuz degil.

Bunlar da ek olsun. Hicbir zaman kalite soylendigi kadar dusmuyor. iPhone'da da kusursuz degil.

Gulmen falan umurumda degil bu arada. Kanitsiz, ortaya asilsiz iddia atan kisi değilim en azından🙂

Cihaz ilk ciktiginda bile yapılan testler ortada. Camur camur, pixel Anadolu. Aynen.

Senelerdir ovulen sosyal medya kalitesi IPhone'da kusursuz degil.

Bunlar da ek olsun. Hiçbir zaman kalite soylendigi kadar dusmuyor. IPhone'da da kusursuz degil.

Çaban takdire şayan hayran kaldım 😅Android ve Samsung fanboyluğuna gerek yok. IPhone'nin uzun vadede verdiği performans ortada. Her ne kadar amiral gemisi bir Android'de olsa Samsung cihazın sonu öngörülebilir vaziyette.

Android ve Samsung fanboyluğuna gerek yok. IPhone'nin uzun vadede verdiği performans ortada. Her ne kadar amiral gemisi bir Android'de olsa Samsung cihazın sonu öngörülebilir vaziyette.
Herhangi bir tarafin fani degilim. iPhone'un uzun vadede verdigi performans ile Android'in veya Samsung'un S serilerinin uzun vadede verdigi performans arasindaki fark nedir? Iki taraf da cagdas depolama birimleri kullaniyor, S21-S23 serisi arasi 5 sene guncelleme destegi verdiler. S24 serisi ile 7 sene. Kullanilan yongalar guclu. Simdi soruyorum tekrar, sonun gelmesinin sebebi nedir?

Cihaz ilk ciktiginda bile yapılan testler ortada. Camur camur, pixel anadolu. Aynen.

Senelerdir ovulen sosyal medya kalitesi iPhone'da kusursuz degil.

Bunlar da ek olsun. Hicbir zaman kalite soylendigi kadar dusmuyor. iPhone'da da kusursuz degil.

Gulmen falan umurumda degil bu arada. Kanitsiz, ortaya asilsiz iddia atan kisi değilim en azından🙂

Geçmiş mesajları okuyamadım ama S24 Ultra'da Instagram reels videoları kasıyor haberiniz olsun.

@incisquirtle Neye güldünüz?

Geçmiş mesajları okuyamadım ama S24 Ultra'da Instagram reels videoları kasıyor haberiniz olsun.
Kasma degil o, sensorun ışık almasini saglamak icin FPS degeri dusuyor. Ayni olay iPhone'da da mevcut, sadece daha az. Ayrica bahsettiginiz kasma mevzusu asiriya kacacak sekilde degil, ustelik testler cihazin cikis tarihine yakin zamanda yapilmis.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı