S24 Ultra vs 15 Pro/Pro Max

Kasma degil o, sensorun ışık almasini saglamak icin FPS degeri dusuyor. Ayni olay iPhone'da da mevcut, sadece daha az. Ayrica bahsettiginiz kasma mevzusu asiriya kacacak sekilde degil, ustelik testler cihazin cikis tarihine yakin zamanda yapilmis.
Hocam reels izlerken bildiğiniz videolar 5-10FPS. Bir kere durdurup bıraktıktan sonra normale dönüyor ve herhangi bir çözüm bulamadık.

Kasma degil O, sensorun ışık almasini saglamak icin FPS degeri dusuyor. Ayni olay IPhone'da da mevcut, sadece daha az. Ayrica bahsettiginiz kasma mevzusu asiriya kacacak sekilde degil, ustelik testler cihazin cikis tarihine yakin zamanda yapilmis.

Peki hocam böyle FPS düşürecekse 120 Hz AMOLED ekranı napacak bu tüketici. Tüketiciye yeterli performansı veremeyen üretici firma içerik üreticisine ne sağlayabilir ki?

Kasmıyor kendi düşürüyor!
Mesajimi okumadin sanirim. Bunu iPhone da yapıyor. Bunu dogal olarak her telefon yapiyor.
Hocam reels izlerken bildiğiniz videolar 5-10FPS. Bir kere durdurup bıraktıktan sonra normale dönüyor ve herhangi bir çözüm bulamadık.
Sorunu ilk defa duyuyorum.
Peki hocam böyle FPS düşürecekse 120 Hz AMOLED ekranı napacak bu tüketici. Tüketiciye yeterli performansı veremeyen üretici firma içerik üreticisine ne sağlayabilir ki?
Bahsettigim FPS dusurme video cekimi sirasindaki dusurme idi, @Turkish Delight 'in bahsettigi Reels izlerken olusan sorun. Ayrica tekrar belirtiyorum, her cihazin kamerasi dusuk isikta dogal olarak bunu yapiyor.

Mesajimi okumadin sanirim. Bunu IPhone'da yapıyor. Bunu dogal olarak her telefon yapiyor.

Bahsettigim FPS dusurme video cekimi sirasindaki dusurme idi, @Turkish Delight'in bahsettigi Reels izlerken olusan sorun. Ayrica tekrar belirtiyorum, her cihazin kamerasi dusuk isikta dogal olarak bunu yapiyor.

Her cihazın derken iPhone cihazların gece çekim performansı ortada burada tartışılacak bir şey göremiyorum ben.

Bahsettigim FPS dusurme video cekimi sirasindaki dusurme idi, @Turkish Delight 'in bahsettigi Reels izlerken olusan sorun. Ayrica tekrar belirtiyorum, her cihazin kamerasi dusuk isikta dogal olarak bunu yapiyor.
Google'dan aratabilirsiniz, bu sorunu yaşayanlar mevcut ve maalesef ki hala herhangi bir çözümü yok.
Video çekerken FPS düşmeleri oluyorsa otomatik FPS ayarını kapatın. iPhone'da da düşük ışıkta FPS düşmesi yaşanıyor, çok normal bir durum.

Her cihazın derken iPhone cihazların gece çekim performansı ortada burada tartışılacak bir şey göremiyorum ben.
Samsung da gece fena çekmiyor. Sosyal medyaya geldiği zaman birazcık kalbi kırılıyor sadece o kadar.

Attigim tonlarca mesaja karşın performans ortada diyorsunuz, ben en kotusu gibi bir cumle kullanmadim zaten. Kamera sensorleri daha cok ışık almak icin bunu yapiyor, dogal bir sey. iPhone'da daha az yasaniyor, zaten video kalitesi olarak Android takioleri
Video çekerken FPS düşmeleri oluyorsa otomatik FPS ayarını kapatın. iPhone'da da düşük ışıkta FPS düşmesi yaşanıyor, çok normal bir durum.
Otomatik FPS gece çekimlerinde ise yarayan bir sey. FPS dusmesi bir iPhone'da yasanmiyor. Her cihazda ve bilmem kacinci kez söylüyorum, dogal durum.

Otomatik FPS gece çekimlerinde ise yarayan bir sey. FPS dusmesi bir iPhone'da yasanmiyor. Her cihazda ve bilmem kacinci kez söylüyorum, dogal durum.
Haklısınız hocam, 14 Pro Max'de otomatik FPS açıkken düşük ışıkta FPS düşüyordu ama S23 Ultra'da bu ayar açıkken düşük ışıkta 60FPS çekmeye devam ediyordu. Çok normal bir durum, ayarını kapatıp keyfinize bakın.

iPhone 13'le 60FPS hikaye atamadım bugüne kadar.
Büyük kayıp. Hemen ayarları yapıp HDR video yükleme vakti hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı