D DGDev Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.420 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Eylül 2021 #1 Ben üniversitemi yurt dışında okumak istiyorum. Eğer yurt dışında okursam vatandaşlığı almam kolaylaşır mı?
Ben üniversitemi yurt dışında okumak istiyorum. Eğer yurt dışında okursam vatandaşlığı almam kolaylaşır mı?
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 7 Eylül 2021 #2 Çoğunlukla evet ama ülkeye bağlı. Eğer puan sistemli bir göçmen yasası varsa üniversite çoğunlukla çok yüksek puanlar veriyor. Artı 0 Eksi
Çoğunlukla evet ama ülkeye bağlı. Eğer puan sistemli bir göçmen yasası varsa üniversite çoğunlukla çok yüksek puanlar veriyor.
KS KS D DGDev Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.420 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Eylül 2021 #3 TENSES dedi: Çoğunlukla evet ama ülkeye bağlı. Eğer puan sistemli bir göçmen yasası varsa üniversite çoğunlukla çok yüksek puanlar veriyor. Genişletmek için tıkla... Ben Almanya düşünüyorum. O zaman kolay olur mu? Artı 0 Eksi
TENSES dedi: Çoğunlukla evet ama ülkeye bağlı. Eğer puan sistemli bir göçmen yasası varsa üniversite çoğunlukla çok yüksek puanlar veriyor. Genişletmek için tıkla... Ben Almanya düşünüyorum. O zaman kolay olur mu?
Xaraca Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 941 Çözümler 4 7 Eylül 2021 #4 Almanya'nın göçmenlik kanunlarını bilmiyorum ancak çoğu ülke için kolaylık sağlar. Artı 0 Eksi
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 7 Eylül 2021 #5 @DGDev ben de Almanya için nasıl bilmiyorum. Ama üniversite sonrasnda en azından oturum almanız kolay olur diye düşünüyorum. Almanya'da Almanca üniversite okursanız okul ücreti de ödemezsiniz bu arada. Artı 0 Eksi
@DGDev ben de Almanya için nasıl bilmiyorum. Ama üniversite sonrasnda en azından oturum almanız kolay olur diye düşünüyorum. Almanya'da Almanca üniversite okursanız okul ücreti de ödemezsiniz bu arada.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 7 Eylül 2021 #6 Ülkeden ülkeye değişkenlik gösterir. Artı 0 Eksi