Yurt dışından alınan Xbox Series S garantisi nasıl işler?

Anladım teşekkür ederim çok sağolun yanıtlarınız için. Artık valiz konusunuda getirenle konuşurum. Tekrardan teşekkürler.

merhabalar 2.el sitesinden bende xbox series x buldum katardan alınmış fakat garantisi yok satın alırsam garanti yaptırabiliyor muyum diğer arkadaş gibi 25 ay ?

Hocam merhaba. Bende Almanya'dan kuzenime getirteceğim fakat birkaç sorum var.
1 - ürünü MediaMarkt'de üzerinden mi aldırmalıyım yoksa Amazon de üzerinden mi?
2 - dayım tırcı ve TR vatandaşı. Gelirken tır içerisinde getirse gümrük kapısından geçerken herhangi bir vergi ödemek durumunda kalır mı? Bunun için ne yapması gerek? Kutusundan mı çıkarıp getirsin?

1- Fark etmez.
2- 1 adet şahsi kullanım için getirilen konsolda herhangi bir vergi yükümlülüğü yok. Tam tersi gümrük kapısından geçerken vergi iadesi alınma durumu var fakat biraz sıkıntılı bir durum, detaylı bir bilgim de yok. Ama herhangi bir vergi ödemek zorunda olmadığı kesin.

Benim cihazım kanada garantiliymiş ülkede geçmez denildi şapa oturduk series S şuan allaha emanet gidiyor. Aşırı saçma yurt dışı ürün neden 1 sene garantisi yokki ?

Benim cihazım kanada garantiliymiş ülkede geçmez denildi şapa oturduk series S şuan allaha emanet gidiyor. Aşırı saçma yurt dışı ürün neden 1 sene garantisi yokki ?

Avrupa ürünlerinin 2, AB dışı 1 yıl olması gerek. Fakat bu ürünlerin garantisinin ne zaman başladığı belli olmuyor, yurtdışından aldıysanız faturanızı Microsoft TR'ye atarak satın alım tarihinizden itibaren güncelleyebilirsiniz. Fakat ithalatçı garanti altında aldıysanız ürünün garantisinin ne zaman başladığı şans eseri, cihazı Microsoft hesabınıza kaydettiğinizde garanti başlamıyorsa muhtemelen bitmiştir.

İnternetten bakınca 15.11.2023 tarihine kadar garantili yazıyor yani aldığımda 1 hafta geçmişti sorun yaratmaz aldığım yer bişey olursa bana getir microsoft yapar dedi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…