Yurt dışından ekran kartı getirtilir mi?

Niye hortlattın senelik konuyu. Zaten 27$ gümrük sınırı var, nereye alıyorsun kart yurt dışından?

Anca biri gidecek alacak gelecek. Ben 5090'ı böyle yapmayı planlıyorum. 2500$lık alet, bizde temiz 4500$ e satılır.

Arkadaşım İngiltere'ye gidiyor. 5070 Ti yükseltme yapmak istiyorum ama aklımda 2 soru var;
1.fiyatlar Türkiye göre uygun olur mu?(arkadaşım yazın gidecek)
2.Türkiye'ye girerken bir sorun olur mu? (bir kart alacağım)

Arkadaşım İngiltere'ye gidiyor. 5070 Ti yükseltme yapmak istiyorum ama aklımda 2 soru var;
1.fiyatlar Türkiye göre uygun olur mu?(arkadaşım yazın gidecek)
2.Türkiye'ye girerken bir sorun olur mu? (bir kart alacağım)
İngiltereden aldığın için vergiler binecek, Türkiyeye göre komik bir fark olur, değmez.
Sorun olmaz, girerken kendime kart aldım desin, sakmalaya çalışmasın, kutunun poşetini yırtsın, açık olsun kutu. Sorarlarsa zaten açıldı desin. Ama bunlar extreme durumlar. Sorun olmaz ama değmez de dediğim gibi. Alacaksan ABD'den alacaksın.

İngiltere'den aldığın için vergiler binecek, Türkiye'ye göre komik bir fark olur, değmez.
Sorun olmaz, girerken kendime kart aldım desin, sakmalaya çalışmasın, kutunun poşetini yırtsın, açık olsun kutu. Sorarlarsa zaten açıldı desin. Ama bunlar Extreme durumlar. Sorun olmaz ama değmez de dediğim gibi. Alacaksan ABD'den alacaksın.

Neden yani İngiltere'nin fiyatları neden uygun değil, ABD'den internet üzeinden nasıl alırım?

Neden yani İngiltere'nin fiyatları neden uygun değil, ABD'den internet üzeinden nasıl alırım?
Demişim ya dostum vergiler binecek diye. İngiltere de ABD den alıyor, alırken avrupa vergisi koyuyor. İngiltere zaten pahalı bir ülke.

Internet üzerinden alınmaz kart da dedim biraz üstte. 27 Euro sınır zaten, kart nasıl alıyorsun..

Hocam bu işlerden anlıyor gibisiniz. Ben kuzey Irak'tan 5070 alacağım. (kendim arabayla geçeceğim gümrüğü) telefonlarda el koyma muhabetti var, ekran kartlarında da el koyma muhabetti var mı? Veya kutulu almama durumu var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı