Yurt dışından eşya getirme

Kutusu açılmış yani 2.el olarak sayılan ürünlerden gümrük parası alınmaz aynı üründen birden fazla olması durumunda dikkat çekebilir haricinde bir şey olacağını sanmıyorum.
 
Dostum arkadaşın ürünleri nereden ve hangi yolla getirdiğini söyler misin? Sadece yorum yapmak için yorum yapıyor muşsun gibi hissediyorum. Bir şey bildiğini de sanmıyorum.
O arkadaşım ile şuanda iletişimim maalesef ki bulunmuyor, sorun olabileceğini düşünmüyorum fakat yanınızda bir sürü aynı üründen getirdiğinizde veya bir sürü elektronik parça getirdiğinizde o anki memurun anlayışına göre bunun ticaretini yaptığınız söylerse hiç bir şey yapamıyorsunuz ki bunlar İkinci el ürünler ama yine de dikkat etmenizde fayda olabilir, yanlış anlattıysam lütfen kusuruma bakmayın.
 
Bu kadar ürünü gümrükten geçiremezsiniz. Otobüsle falan gelseniz belki. Uçak ile gelirken kesin geçmez. Bu kadar teknolojik ürün 2. El olsa bile sorun çıkarır.
 
Öncelikle normalde sıkıntı yaşanmaması gerekir. Ama ürün sayısının biraz fazla olması memurun dikkatini çekebilir. Mevzu biraz uzasada uzlaşabilir , kendinizi açıklayabilirsiniz.
Sonuçta büyük bir sorun olmayacaktır. En fazla bir kaç soru sorarlar.
 

Geri
Yukarı