Yurt dışından Galaxy S8 alınır mı?

utkuk435

Hectopat
Daha fazla  
Almanya'dan Samsung Galaxy S8 almayı düşünüyorum. Her şey dahil 750 euro'ya geliyor. Ama buradan almak istediğimizde 4000 TL'ye denk geliyor. Garanti konusu çok büyük sıkıntı yaratır mı? Sizce almak mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynı şekilde yurt dışından almayı düşünüyorum takipteyim bu konuyu, en fazla garantideki sıkıntılar başımızı ağrıtır tahminimce.

Yaklaşık 3000 telefon 300 lira pasaport kaydı dersek.Birde samsungun 400 liralık hediye çeki var önsiparişte bence pek bir avantajı kalmıyor 300-400 lira için bu garanti sorunlarına almaya değmez

Sana maliyeti kayıtla beraber bugünkü kurla 3080 liraya denk geliyor. Telefonu düşürmedikçe, ekranı kırmadıkça aradaki 900 liralık fark yaratacak servislik bir durum yaşayacağını düşünmüyorum. Yapıştır gitsin.

Her şey dahil 750 euro. Yani pasaport kaydı dahil fiyat bu. Buna göre cevap verirseniz her şey daha net olur.

Aynı şeyi ben de düşünüyorum, takipteyim. 750 Euroya nereden buldunuz söyleyebilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı