Miike Tyson
Hectopat
Arkadaşım Almanya'dan gelecek Türkiye'ye gönderim yapılmayan bir ürünü oradan alıp kutusuyla beraber getirse sorun cıkarırlar mı?
Arkadaşım Almanya'dan gelecek Türkiye'ye gönderim yapılmayan bir ürünü oradan alıp kutusuyla beraber getirse sorun cıkarırlar mı?
Valize kutusuz koysa bir şey demezler hocam.
Gümrük vergisi ödemesi gerekiyor diye biliyorum 30 euronun üstünde olan her türlü eşya için.
Benim için kutusuda önemli bir ürün kutusuz koysa geçirir zaten ona da bir zahmet bir şey demesinler.
Ben almıyorum ki hocam arkadaşım kendi evine sipariş edecek gelirken yanında getirecek.
Benim için kutusuda önemli bir ürün kutusuz koysa geçirir zaten ona da bir zahmet bir şey demesinler.
Ben almıyorum ki hocam arkadaşım kendi evine sipariş edecek gelirken yanında getirecek.
Gözüne kestirdiğine bakıyor denebilir azerbeycandan dönerken bi ton insanın içinde beni çevirip valizi açtırmıştı her ihtimale karşı sorayım dedim sonrasında sıkıntı cıkmasınValizde aslında arayıp bakmıyorlar diye biliyorum arkadaş için sıkıntı değilse valize koysalar bir sıkıntı olamz diye düşünüyorum ya da yanında bir çantaya katsın götürsün.
Gözüne kestirdiğine bakıyor denebilir Azerbaycan'dan dönerken bir ton insanın içinde beni çevirip valizi açtırmıştı her ihtimale karşı sorayım dedim sonrasında sıkıntı cıkmasın.
Yine de bakabilirler ama dediğiniz gibi kutusuz geçirebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.