Yurt dışından iPhone 15 Pro alınır mı?

• Konuyu başlatan m47
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.063
Benim arkadaşımdan gördüğüm yanımda servisi kapandı 8 ay bitti hemen o aldığımız yeri aradı 600 700 TL karşılığında 4 ay daha IMEI kodunu vererek Online bir şekilde açtırdı dediğine göre kaçak açtırma sanırım sonrası zaten 1 Ocak sıfırlanma tarihi benim merak ettiğim devlet bunu kapatabilir mi veya süreyi azaltabilir mi? Bir yanda da sorum bu yurt dışı telefonu kayıtsız bu şekilde 3 4 sene kullanabiliyor muyuz yoksa belli bir süreye kadar mı?

İşte o kalan 4 ay için hiçbir işlem yapmasak yıl başında tekrardan 8 ay kullanma hakkımız gelmeyecek mi?

Gene de ne olacağı belli olmuyor ve tam güvenilmemeli bence. iPhone cihazların kayıt işi de ayrı bir sıkıntılı. Onun yerine Türkiye garantili adamakıllı S23 alabilirsiniz, sizi üzmeyecektir.

Evet geliyor ya 2 telefonla gezip telefonları bağlayarak kullanılacak ya da IMEI olarak açtırılacak öyle biliyorum.

Öyle olacaksa sıkıntı olmaz bence 4 ay idare edilir ille kayıt yaptırmaya gerek yok yani. Gerekirse tuşlu al bir tane cebe kolay sığar ikisini aynı anda taşı mis gibi yarı fiyatına gelsin telefon.

Öyle olacaksa sıkıntı olmaz bence 4 ay idare edilir ille kayıt yaptırmaya gerek yok yani. Gerekirse tuşlu al bir tane cebe kolay sığar ikisini aynı anda taşı mis gibi yarı fiyatına gelsin telefon.

Evet orası öyle 4 aydan bir şey olmaz zaten bende 4 ay kala iPhone 7 telefona SIM kartımı takıp iCloud bağlayacağım fakat. Devlet bir anda bu süreyi kapatıyorum yurt dışı cihazı olan varsa zorunlu bir şekilde kayıt yaptıracak veya süreyi düşürürse ne olacak? Ki zaten kayıt ücreti iPhone 16 yüzünden ve yeni yıl zammı olarak 30 bin TL olan kayıt parası 45-50 bin TL'yi bulacak. 35+50 bin TL de 85 yapıyor. Şu an zaten TR cihazı olan 15 Pro 75bin TL civarı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı