Eğer sim-kart tacaksanız sıkıntı yaratır. Telefon kapanır.Yurt dışında yaşıyorum teyzemin veya tanıdık birinin üstüne iPhone alacağım, bir sıkıntı olur mu?
Gümrükten geçirmekse olay sıkıntı yok geçiyor.Yurt dışında yaşıyorum teyzemin veya tanıdık birinin üstüne iPhone alacağım, bir sıkıntı olur mu?
Eğer SIM-kart tacaksanız sıkıntı yaratır. Telefon kapanır.
Gümrükten geçirmekse olay sıkıntı yok geçiyor.
Sıkıntı olmaz.SIM kart olarak yaşadığım ülkenin takılı olacak Türkiye geldiğimde yedek telefondan internet paylaşacağım.
Amaç satmak değil ben kulanacağım.
Yurt dışında yaşıyorum teyzemin veya tanıdık birinin üstüne iPhone alacağım, bir sıkıntı olur mu?
Netleştirmek adına, şimdi sen yurtdışındasın, Türkiye'ye geleceksin, gelirken de başkasının adına fatura kestirip aldığın cihazı Türkiye'de kendin hat takıp kullanacaksın doğru mu?
Eğer öyle ise, taktığın hat yurt dışı GSM şirketi kartı ise sorun yok, yerli hat takarsan cihazı kayıt etmen lazım.
YD hat taktığın sürece cihazda kapanma vs.olmaz. Sorunsuz kullanırsın.Şimdilik değil ama yazın ve tatilerde geleceğim hat olarak yaşadığım ülkenin takılı olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.