Yurt dışından laptop almak hakkında tüm merak edilenler

Bütçe
-
Hız konusunda dolarla yarışıyorsunuz maşallah
Ek olarak kargo görevlisi Türkçe konuşabiliyordu, değil mi?
Dolardan hızlısı mezarda. Kargo görevlisi Türk vatandaşı. Türkiye içerisine girdikten sonra yabancı uyruklu biriyle iletişim kurmuyorsunuz.

Dolardan hızlısı mezarda. Kargo görevlisi Türk vatandaşı. Türkiye içerisine girdikten sonra yabancı uyruklu biriyle iletişim kurmuyorsunuz.
Tamamdır hocam, sağolun. Ek olarak konuyu bir süre imzama ekleyebilir miyim? Daha çok görülmüş olur.

Tamamdır hocam, sağolun. Ek olarak konuyu bir süre imzama ekleyebilir miyim? Daha çok görülmüş olur.
İstediğiniz gibi yapabilirsiniz benlik bir sorun yok.
Arkadaşlar eklemeyi unuttuğum bir nokta var. Eğer satın alıcağınız zaman Dolar kuru çok oynar seviyede ise TL cinsinden ödemeyi seçin o anki gösterdiği fiyattan çekim yapar sadece. Eğer Dolar kuru sabit ise Dolar ile alınız banka çevirsin daha ucuza gelmiş oluyor bilginiz olsun.

Son düzenleme:
Elinize sağlık hocam. Okumaya üşendim de -- karda mı oluyorsunuz yurt dışından alınca?

...karda mı oluyorsunuz yurt dışından alınca?
Hem de nasıl...
Örnek bulup geliyorum hemen.
@DDLAO hocam buyrun:

1660Ti konfigürasyonu bu şekilde. RTX 2070 ise dolar 8+ iken max. 13.5K civarına geliyordu.

Ben bu yurt dışından alınabilecek olan Amazon ve Newegg gibi yerlerin babasının hayrına bu kadar ucuz verdiğini düşünüyorum. Yoksa Türkiye'de fiyatlar neden böyle, satıcılarımız çok karakterli.
(!)

Son düzenleme:
Hocam klavye Türkçe Q olmuyor değil mi? Ben Amazon'dan alacaktım Türkçe klavye olmayınca almadım. Ğ Ü gibi harfler yoktu.
Evet olmuyor. Belki servis değiştirebilir ama pek sanmıyorum. Bence vazgeçmeye gerek de yok, Türkçe Q değil diye. Genelde daha hesaplı geliyor. Klavye benim nerdeyse ezberimde. Harici klavyeyi daha rahat bulanlar var.

Ek olarak, çıkartma tarzı şeyler kullanılıyordu sanırım.

Hocam bilgisayarın klavyesi ne durumda? Yani Türkçe harfler var mı?

Hocam bilgisayarın klavyesi ne durumda? Yani Türkçe harfler var mı?
Klavye İngilizce fakat Türkçe harflerin yerini noktalama işaretleri almış. Yani üstüne bir sticker yapıştırarak rahatça kullanabilirsiniz. Eğer ezbere biliyorsanız hiç sorun yaşamazsınız. Orjinal Windows 10 Home ile geldi ve sistemi Türkçe yapabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…