HCI
Hectopat
Vergi iadesinin % kaç olduğu hakkında bilgim yok malesef.Evet dijital versiyona baktim kalmamış 15-16 temmuza kadar yenilenir mi stoklar
En kotu diskli versiyon alacağım 550 Euro kaç Euro ya düşer vergi iadesi ile
Vergi iadesinin % kaç olduğu hakkında bilgim yok malesef.Evet dijital versiyona baktim kalmamış 15-16 temmuza kadar yenilenir mi stoklar
En kotu diskli versiyon alacağım 550 Euro kaç Euro ya düşer vergi iadesi ile
Vergi iadesi derken.
Hocam MediaMarkt'ta şu an 449 euro gösteriyor aynı 12.000 TL civarı yani uyguna geliyor eğer vergi yoksa.
Hocam MediaMarkt'ta şu an 449 euro gösteriyor aynı 12.000 TL civarı yani uyguna geliyor eğer vergi yoksa.
İtalya da durum nedir?
Vergi yoksa uygun ama vergi var diye biliyorum.
Peki nasıl alıyoruz tam olarakVergi ödemiyorsun tam aksine her ülkede var mı bilmiyorum ama çoğu ülkede Türkiye'ye dönerken sınır kapısından vergi indirimini alabiliyorsun.
Peki nasıl alıyoruz tam olarak.
Birşey daha soracağım şimdi mediamarkt Almanya internet sitesinde 549 Euro yazıyor diskli sürüm mağazada farklı fiyat ile karşılaşır miyimAlmanya'yı bilmiyorum ama mesela Gürcistan da MediaMarkt gibi orada zoomer var orası vergi iadesi onaylı bir şey satın aldığınızda fişte tax Free olduğuna dair yazı var onu gösterince vergi indiriminizi alıyorsunuz.
Hocam bu PS4 Deki CUH olayı gibi bir şey miVergi fiyatına dahil zaten. Alırken CFI-11 veya 12 serisi almayı unutma.
Hocam bu PS4 Deki CUH olayı gibi bir şey miVergi fiyatına dahil zaten. Alırken CFI-11 veya 12 serisi almayı unutma.
Nerden anlayacağım CFI-11 veya 12 olduğunuVergi fiyatına dahil zaten. Alırken CFI-11 veya 12 serisi almayı unutma.
stok bitmediyse o sitede ki fiyatın aynısıdırBirşey daha soracağım şimdi mediamarkt Almanya internet sitesinde 549 Euro yazıyor diskli sürüm mağazada farklı fiyat ile karşılaşır miyim
Hocam bu PS4 Deki CUH olayı gibi bir şey mi
Nerden anlayacağım CFI-11 veya 12 olduğunu
Mediamarkt sitesi iştestok bitmediyse o sitede ki fiyatın aynısıdır
Ve ayrıca Media Markt satürn diye geçiyor sitesinde öyle yazıyor yani. Orada gideceğim herhangi bir mediamarkt ile ne farkı varstok bitmediyse o sitede ki fiyatın aynısıdır
Evet.Birşey daha soracağım şimdi mediamarkt Almanya internet sitesinde 549 Euro yazıyor diskli sürüm mağazada farklı fiyat ile karşılaşır miyim
Nerden anlayacağım CFI-11 veya 12 olduğunu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.