Yurt içinde orijinal R36s satan var mı?

Lorde17

Megapat
Yer
Turgutlu, Manisa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba,

Başlıkta da belirttiğim gibi R36s almak istiyorum. Biraz araştırdım. Reddit'te klondan ayırt etmek için rehberlere baktım. Hepsiburada'daki bir satıcıdan aldım ancak klon çıktı. İade yaptım. Ürün yorumuna baktığımda orijinal olduğunu belirten yerin başka bir satıcı olduğunu fark ettim. Bilişim burada yazan satıcıdan da sipariş verip deneyeyim mi? Sizin önerebileceğiniz klon satmayan yerler var mı?

SmartSelect_20250118-150826_Hepsiburada.jpg SmartSelect_20250116-004829_Hepsiburada.jpg

Dosya Ekleri

• SmartSelect_20250118-150826_Hepsiburada.jpg
    SmartSelect_20250118-150826_Hepsiburada.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 158
  • SmartSelect_20250116-004829_Hepsiburada.jpg
    SmartSelect_20250116-004829_Hepsiburada.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 193
Daha ucuza yan sanayi tavsiye ederim. İçine R36s ROM atarsın. Kaliteli 2 tane SD kart alman lazım. Ben öyle yaptım 8 aydır kullanıyorum.
r36s rom derken arkOS mu diyorsunuz? Yoksa başka bir işletim sistemi. Çünkü bAzı klonlar emuelecten başka desteklemiyormuş.

R36s ROM derken arkos mu diyorsunuz? Yoksa başka bir işletim sistemi. Çünkü bazı klonlar emuelecten başka desteklemiyormuş.

Evet arkos ama daha başka OS'larda çıktı son zamanlarda. Daha işlevseller. Bu cihazı ikinci el almanı tavsiye ederim. Deneyerek görerek alabilirsin veya satıcıya tüm soruları sorabilirsin. Ben öyle yapmıştım Param Güvende ile almıştım.

Evet arkos ama daha başka OS'larda çıktı son zamanlarda. Daha işlevseller. Bu cihazı ikinci el almanı tavsiye ederim. Deneyerek görerek alabilirsin veya satıcıya tüm soruları sorabilirsin. Ben öyle yapmıştım Param Güvende ile almıştım.

Hepsiburada'dan ikinci resimdeki satıcıdan sipariş verdim. Yaşadığım yerde hiç ikinci elini bulamadığım için tekrar siteden almak durumunda kaldım. Ek olarak güncelleme yapmak veya dediğiniz gibi farklı işletim sistemleri kurabilmek için Wi-Fi adaptörü de sipariş verdim. Hangi sistemleri önerirsiniz peki? Önceki aldığım emuelec olanındandı. Reddit'te emueleci arkosa tercih edenler bile var ancak kısayollar çalışmadığı için iade ettim ben.

Hepsiburada'dan ikinci resimdeki satıcıdan sipariş verdim. Yaşadığım yerde hiç ikinci elini bulamadığım için tekrar siteden almak durumunda kaldım. Ek olarak güncelleme yapmak veya dediğiniz gibi farklı işletim sistemleri kurabilmek için Wi-Fi adaptörü de sipariş verdim. Hangi sistemleri önerirsiniz peki? Önceki aldığım emuelec olanındandı. Reddit'te emueleci arkosa tercih edenler bile var ancak kısayollar çalışmadığı için iade ettim ben.

Wi-Fi adaptör yerine SD kart okuyucu daha sağlıklı olurdu. Dandik bir SD kartla gelmişti benimki 2 ay sonra bozuldu SD kart. İşletim sistemim, oyunlarım ve save dosyalarım silinmişti... Samsung sdcard alıp sistemi baştan kurdum. Ben R35s için çıkarılmış olan Arkos'u kullanıyorum. Ben kurarken en sağlıklısı oydu. İllaki güncellemeler gelmiştir. Arkos arayüzü çok kolay ve çok kullanışlı ve stabil. Ben seviyorum.

Samsung EVO'nun hepsi R36slar ile uyumluymuş. F/P olarak da piyasadaki en uygun kartlardan duruyor. 128 GB olanından bir tane alsam yeter mi acaba? Yoksa 64 GB olandan iki tane mi alayım?
Wi-Fi adaptör yerine SD kart okuyucu daha sağlıklı olurdu. Dandik bir SD kartla gelmişti benimki 2 ay sonra bozuldu SD kart. İşletim sistemim, oyunlarım ve save dosyalarım silinmişti... Samsung sdcard alıp sistemi baştan kurdum. Ben R35s için çıkarılmış olan Arkos'u kullanıyorum. Ben kurarken en sağlıklısı oydu. İllaki güncellemeler gelmiştir. Arkos arayüzü çok kolay ve çok kullanışlı ve stabil. Ben seviyorum.

Samsung EVO'nun hepsi R36slar ile uyumluymuş. F/P olarak da piyasadaki en uygun kartlardan duruyor. 128 GB olanından bir tane alsam yeter mi acaba? Yoksa 64 GB olandan iki tane mi alayım?

64 olandan iki tane al. Birine işletim sistemi yüklüyorsun diğerine oyunları. Daha sağlıklı olur. Oyunları 32 de alabilirsin ama almışken 64 al. İşletim sistemi ne kadar yer kaplıyor hatırlamıyorum bakman lazım bir internete.

64 olandan iki tane al. Birine işletim sistemi yüklüyorsun diğerine oyunları. Daha sağlıklı olur. Oyunları 32 de alabilirsin ama almışken 64 al. İşletim sistemi ne kadar yer kaplıyor hatırlamıyorum bakman lazım bir internete.

SD kart aldığımda tüm bu işleri Rufus falan kullanarak bilgisayardan yapmam gerekiyor galiba. Şu an aktif olarak da bilgisayar alma aşamasındayım. Acaba bilgisayar alana kadar R36s bana bir sorun çıkartır mı? Bazıları sadece save dosyaları bozuluyor falan demiş. Öyleysr çok dert etmem ama bazılarının da cihazı hiç açılmıyormuş. Yoksa telefondan da veri aktarma kısmını halledebilir miyim?

Benim save dosyalarım 1 ay sonra bozuldu. Sonra desteklemeyen bir oyun açtım. Daha doğrusu gün ve saat istiyordu kullandığım ROM'da sıkıntı çıkmıştı. Pokemon Silver oynarken oldu bu. Cihaza reset attım ve işletim sistemi çöktü... Sonra SD kart satın alıp bir daha kurdum işletim sistemini. Samsung EVO kullanıyorum aynı şekilde. İçinde gelen oyunları oynarsan sorun olmaz 1 2 ay. Bilgisayar aldıktan sonra halledersin devamınıda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı