Lorde17
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Cihazım Datafrog'tan geldi arkadaşlar. Dün geldi. Şu an şarjda uyuyor kendisi
Cihaz kesinlikle orijinal. Bariz orijinal olduğunu gösteren tüm bulgular, bana gelen cihazımda mevcut. Gümrük vergisi, gümrüğe takılma vs. gibi bir sorun da yaşamadım. Videolarda ya da cihazı Datafrog'tan satın alanlar, sorun olmayacağını söyleseler de insanlar inatla soruyor. Ben de tekrar söylüyorum. gümrük verisi, gümrüğe takılma gibi bir sorun yaşamadım. gümrükte de 1 gün bile beklemeden cihaz direkt Sürat Kargo'ya verildi. 2 günde de bana ulaştı. Bölgenizde Sürat Kargo nasıldır bilmiyorum. Ona göre şubeden teslim alır ya da adresinize getirmelerini beklersiniz. Paketlemesi gayet iyiydi. Kalın, beyaz bir patpat paketine koymuşlardı. 2 tane cam ekran koruyucu, (birini taktım hatta. Parmak izi yapmayan güzel bir ekran koruyucu), analog koruyucuları (taktım, denedim fakat analog hareketlerini kısıtladığı için geri çıkarttım) ve çantasıyla (çanta da gayet güzel. Cihaz içine tam sığıyor. Çanta içinde fileli gözü de var) tam takım, eksiksiz, orijinal olarak elime ulaştı cihaz. Önceden aldığım 128 GB'lik Samsung EVO Plus SD kartıma da, en güncel Arkos'umu yükleyip keyfime baktım. Arkasındaki etiketi de çıkarttım. Çok daha güzel oldu. Etiketin o yapışkan, çıkmayan kalıntılarını da bir peçeteye biraz tiner döküp, yapışkan yüzeyi silerek hallettim.
Biraz detaya girdim çünkü benim gibi ince detaylara takılan, meraklı arkadaşlar vardır. Bencil olmamak lazım. Ekstra merak ettiğiniz bir şey varsa da sorabilirsiniz. Yardımcı olurum.
Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın. Ben de yakın zamanda sipariş veririm o zaman.