Yurt içinde orijinal R36s satan var mı?

Cihazım Datafrog'tan geldi arkadaşlar. Dün geldi. Şu an şarjda uyuyor kendisi 😄

Cihaz kesinlikle orijinal. Bariz orijinal olduğunu gösteren tüm bulgular, bana gelen cihazımda mevcut. Gümrük vergisi, gümrüğe takılma vs. gibi bir sorun da yaşamadım. Videolarda ya da cihazı Datafrog'tan satın alanlar, sorun olmayacağını söyleseler de insanlar inatla soruyor. Ben de tekrar söylüyorum. gümrük verisi, gümrüğe takılma gibi bir sorun yaşamadım. gümrükte de 1 gün bile beklemeden cihaz direkt Sürat Kargo'ya verildi. 2 günde de bana ulaştı. Bölgenizde Sürat Kargo nasıldır bilmiyorum. Ona göre şubeden teslim alır ya da adresinize getirmelerini beklersiniz. Paketlemesi gayet iyiydi. Kalın, beyaz bir patpat paketine koymuşlardı. 2 tane cam ekran koruyucu, (birini taktım hatta. Parmak izi yapmayan güzel bir ekran koruyucu), analog koruyucuları (taktım, denedim fakat analog hareketlerini kısıtladığı için geri çıkarttım) ve çantasıyla (çanta da gayet güzel. Cihaz içine tam sığıyor. Çanta içinde fileli gözü de var) tam takım, eksiksiz, orijinal olarak elime ulaştı cihaz. Önceden aldığım 128 GB'lik Samsung EVO Plus SD kartıma da, en güncel Arkos'umu yükleyip keyfime baktım. Arkasındaki etiketi de çıkarttım. Çok daha güzel oldu. Etiketin o yapışkan, çıkmayan kalıntılarını da bir peçeteye biraz tiner döküp, yapışkan yüzeyi silerek hallettim.

Biraz detaya girdim çünkü benim gibi ince detaylara takılan, meraklı arkadaşlar vardır. Bencil olmamak lazım. Ekstra merak ettiğiniz bir şey varsa da sorabilirsiniz. Yardımcı olurum.

Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın. Ben de yakın zamanda sipariş veririm o zaman. 😊

Resmi tatilde falan olmadıkları sürece sorduğunuz her soruya cevap verirler hocam. Hem de oldukça kısa bir sürede. Kendilerinden satın aldığınız bir cihaz, mesela R36S'ten örnek vereyim klon ya da tuşu, kasası kırık falan çıktığında kendileriyle iletişime geçip sorunu bildirip yenisini talep edebilirsiniz. Kaldı ki yenisini siz talep etmeden kendileri muhtemelen bu şekilde bir telafi sağlayacaklardır size. Satışını yaptıkları her ürün için 1 yıl garanti veriyorlar. İçiniz rahat olsun. Gümrükten yana da sıkıntı yaşamazsınız -ki zaten siz de sorup teyit etmişsiniz.

Aklınızda bulunsun. Ürünü aldıktan sonra yapacağınız ilk işlem direkt içerisindeki hafıza kartından kurtulmaktır. Çünkü cihaz ile birlikte gelen SD Kart, bozulmaya meyilli belirli bir markası olmayan dandik bir kart. Bu yüzden SanDisk ya da Samsung marka kaliteli bir SD Kart alıp, ArkOS'u sıfırdan güncel haliyle yükler keyfinize bakarsınız. Cihazla birlikte gelen kartın içindeki işletim sistemini de klonlar/yedeklersniz. Onun içindeki oyunları da, yeni SD Kart'a aktarır o şekilde devam edersiniz.

Cihazım Datafrog'tan geldi arkadaşlar. Dün geldi. Şu an şarjda uyuyor kendisi 😄

Cihaz kesinlikle orijinal. Bariz orijinal olduğunu gösteren tüm bulgular, bana gelen cihazımda mevcut. Gümrük vergisi, gümrüğe takılma vs. gibi bir sorun da yaşamadım. Videolarda ya da cihazı Datafrog'tan satın alanlar, sorun olmayacağını söyleseler de insanlar inatla soruyor. Ben de tekrar söylüyorum. Gümrük verisi, gümrüğe takılma gibi bir sorun yaşamadım. Gümrükte de 1 gün bile beklemeden cihaz direkt Sürat Kargo'ya verildi. 2 günde de bana ulaştı. Bölgenizde Sürat Kargo nasıldır bilmiyorum. Ona göre şubeden teslim alır ya da adresinize getirmelerini beklersiniz. Paketlemesi gayet iyiydi. Kalın, beyaz bir patpat paketine koymuşlardı. 2 tane cam ekran koruyucu, (Birini taktım hatta. Parmak izi yapmayan güzel bir ekran koruyucu), Analog koruyucuları (taktım, denedim fakat analog hareketlerini kısıtladığı için geri çıkarttım) ve çantasıyla (Çanta da gayet güzel. cihaz içine tam sığıyor. Çanta içinde fileli gözü de var) tam takım, eksiksiz, orijinal olarak elime ulaştı cihaz. Önceden aldığım 128 GB'lik Samsung Evo Plus sd kartıma da, en güncel ArkOS'umu yükleyip keyfime baktım. Arkasındaki etiketi de çıkarttım. Çok daha güzel oldu. Etiketin o yapışkan, çıkmayan kalıntılarını da bir peçeteye biraz tiner döküp, yapışkan yüzeyi silerek hallettim.

Biraz detaya girdim çünkü benim gibi ince detaylara takılan, meraklı arkadaşlar vardır. Bencil olmamak lazım. Ekstra merak ettiğiniz bir şey varsa da sorabilirsiniz. Yardımcı olurum.
Ekran koruyucu kıvrımlı ekrana tam oturuyor mu? İzlediğim videolarda ekran koruyucu yoktu, bir tane yabancı videoda vardı sadece. Onda da ekran koruyucu fazla büyük, dışarı taşıyordu.

Ekran koruyucu kıvrımlı ekrana tam oturuyor mu? İzlediğim videolarda ekran koruyucu yoktu, bir tane yabancı videoda vardı sadece. Onda da ekran koruyucu fazla büyük, dışarı taşıyordu.
Hocam R36S'lerin ekranı 2D zaten. Bu ekran koruyucu da eski tip, temperli cam ekran koruyuculardan. Fit oluyor. Yanlardan taşma şöyle oluyor. Ekran koruyucu, kavisli olmadığı için haliyle boşluk oluyormuş gibi görünüyor ama görsel ya da kullanım, cihazı çantasında taşıma konusunda bir sorun teşkil etmiyor. Cihazın geldiği günün akşamı uyguladım, güzel görünüyor. Dışarı taşma gibi bir durum pek yok. Kasanın dışına taşmıyor. Ya da el değdiğinde çıkacak kadar da bir taşma söz konusu değil. Ekran hizasında yani. Sadece kavisli olmadığı için dıştaymış gibi görünüyor. En azından benimkinde öyle. Sorun teşkil etmiyor ama yani.

Önceden aldığım 128 GB'lik Samsung Evo Plus sd kartıma da, en güncel ArkOS'umu yükleyip keyfime baktım.
Öncelikle paylaştığın tecrübeler işin teşekkür ederim sormak istediğim bi kısım var hocam, konunun başında da bahsedilmiş ama pek anlayamadım o kısımları..
Bu yapmış olduğun tam olarak ne için? Konsolun içinde oyunlar normalde de var değil mi?

Öncelikle paylaştığın tecrübeler işin teşekkür ederim sormak istediğim bi kısım var hocam, konunun başında da bahsedilmiş ama pek anlayamadım o kısımları..
Bu yapmış olduğun tam olarak ne için? Konsolun içinde oyunlar normalde de var değil mi?
Elbette var hocam. Konsolu satın aldığında, içinde hazır işletim sistemi ve oyun yüklü olarak geliyor. Benim daha kaliteli bir SD karta geçmemin sebebi, cihazla gelen bu SD kartlar, kalitesiz ve bozulmaya meyilli oluyorlar. Bu da içindeki bir çok platformun yine bir çok oyununu da kaybedebileceğin anlamına geliyor. O yüzden cihazla gelen sd kartın içindeki oyunları yedekleyip, yeni sd kart alıp sıfırdan güncel ArkOS flaşlayıp, oyunları da yükleyip kullanmak çok daha mantıklı. Gerçi ben kendi oyun arşivimi yaptım o ayrı ama en azından ileride oyun oynarken takılma, okuma/yazma sorunları, genel olarak kartın bozulması gibi şeyler yaşamamak için yeni ve marka olan bir sd kart ile değiştirdim.

Elbette var hocam. Konsolu satın aldığında, içinde hazır işletim sistemi ve oyun yüklü olarak geliyor. Benim daha kaliteli bir SD karta geçmemin sebebi, cihazla gelen bu SD kartlar, kalitesiz ve bozulmaya meyilli oluyorlar. Bu da içindeki bir çok platformun yine bir çok oyununu da kaybedebileceğin anlamına geliyor. O yüzden cihazla gelen sd kartın içindeki oyunları yedekleyip, yeni sd kart alıp sıfırdan güncel ArkOS flaşlayıp, oyunları da yükleyip kullanmak çok daha mantıklı. Gerçi ben kendi oyun arşivimi yaptım o ayrı ama en azından ileride oyun oynarken takılma, okuma/yazma sorunları, genel olarak kartın bozulması gibi şeyler yaşamamak için yeni ve marka olan bir sd kart ile değiştirdim.
Anladım hocam peki bu bahsettiğin arkOS yazılımını nasıl yaparız yeni hafıza kartına?
Zannımca içinden çıkan şeyleri olduğu gibi kopyalamak yeterli olmuyordur.
Nasıl yapılacağını anlatan bi konu vs var mı bildiğiniz?

Merhaba,

Başlıkta da belirttiğim gibi R36s almak istiyorum. Biraz araştırdım. Reddit'te klondan ayırt etmek için rehberlere baktım. Hepsiburada'daki bir satıcıdan aldım ancak klon çıktı. İade yaptım. Ürün yorumuna baktığımda orijinal olduğunu belirten yerin başka bir satıcı olduğunu fark ettim. Bilişim burada yazan satıcıdan da sipariş verip deneyeyim mi? Sizin önerebileceğiniz klon satmayan yerler var mı?

Eki Görüntüle 2400660Eki Görüntüle 2400661
Hocam, bu cihazı bende almak istiyorum ama fiyatı gümrük vergisi sınırını geçtiği için yurt dışından almak istemiyorum. Türkiye'den orijinal olarak alabileceğim bir yer biliyor musunuz?

Hocam, bu cihazı bende almak istiyorum ama fiyatı gümrük vergisi sınırını geçtiği için yurt dışından almak istemiyorum. Türkiye'den orijinal olarak alabileceğim bir yer biliyor musunuz?
Konuyu baştan okursanız türkiye de orjinalini bulmanın zor olduğu, denemelerin başarısızlıkla sonuçlandığı, yurtdışından alınan malzemenin de gümrük sıkıntısı yaşatmadığı yazıyor. Gönderici firma gümrük için özel fiyat etiketi atıyor imiş takılmaması için..

Anladım hocam peki bu bahsettiğin arkOS yazılımını nasıl yaparız yeni hafıza kartına?
Zannımca içinden çıkan şeyleri olduğu gibi kopyalamak yeterli olmuyordur.
Nasıl yapılacağını anlatan bi konu vs var mı bildiğiniz?
Elbette var hocam. Aslında zamanım olsa bizzat kendim anlatırdım size ama sizin video izleyerek yapmanız çok daha iyi olacaktır. Buyrun;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Datafrog'tan alırsan ne gümrüğe takılma ne de gümrük vergisi ile alakalı hiçbir sorun yaşamazsın. Kesin ve net olarak bu söylediğime güvenebilirsin. Türkiye'den sayısız sipariş aldılar adamlar, hiçbir sıkıntı yaşatmadan hepsine de siparişlerini gönderdiler.

Yalnız...

Biraz pimpirikli biriyseniz ve TC'nizi gümrük işlemleri için, Datafrog'dan sipariş verirken yazmazsanız, ürün gümrükten geçer fakat gümrük vergisi ödemek zorunda kalırsınız. Bunu yaşayan bir kişi oldu yakınımda, 250 TL civarı bir gümrük vergisi ödemişti. Aklınızda bulunsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı