Dante Zoldyck
Decapat
Daha fazla
Kurulumdan çok, bu kurulumu yapmak için gerekli yan parçaları bulup almak beni biraz erindirdi. Bu yüzden henüz siparişini vermedim. (Micro sd kartı taktığımız usbli cihaz tarzı şeyler)Bu liste aslında TF2 için hocam. Yani çift SD kart kurulumu ile TF1'de OS, TF2'de ise oyunların olduğu senaryoda bu listede önem taşır. Tek SD kart ile olan setuplarda, kart markası pek önemli değildir ama hem ileriye yönelik hem de genel olarak marka bir SD kart, önemlidir.
YouTube'da bir arkadaşımız bana bir öneride bulundu. R36S ile ilgili Türkiye adına bir Telegram grubu açabilirsin diye, size nasıl olur arkadaşlar? R36S Türkiye gibi bir telegram grubu açmak, orada hem kendim hem de diğer bilgili arkadaşların bilgisini aktarması fikri? Siz ne düşünüyorsunuz? @Lorde17 @Dante Zoldyck @ahakkoca07 @murathanc
Donanimhaber'de R36S için kapsamlı bir konu açtım arkadaşlar. Haberiniz olsun; R36S Retro El Oyun Konsolu [ANA KONU] | DonanımHaber Forum
Bu tarz bir yer açılsa güzel olabilir bence.Bu liste aslında TF2 için hocam. Yani çift SD kart kurulumu ile TF1'de OS, TF2'de ise oyunların olduğu senaryoda bu listede önem taşır. Tek SD kart ile olan setuplarda, kart markası pek önemli değildir ama hem ileriye yönelik hem de genel olarak marka bir SD kart, önemlidir.
YouTube'da bir arkadaşımız bana bir öneride bulundu. R36S ile ilgili Türkiye adına bir Telegram grubu açabilirsin diye, size nasıl olur arkadaşlar? R36S Türkiye gibi bir telegram grubu açmak, orada hem kendim hem de diğer bilgili arkadaşların bilgisini aktarması fikri? Siz ne düşünüyorsunuz? @Lorde17 @Dante Zoldyck @ahakkoca07 @murathanc
Donanimhaber'de R36S için kapsamlı bir konu açtım arkadaşlar. Haberiniz olsun; R36S Retro El Oyun Konsolu [ANA KONU] | DonanımHaber Forum