Yurtdışı kayıtlı iPhone 12 alınır mı?

emir6822

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi sahibinden de yurt dışından 12 var 5000 TL ben bunu alıp 2000 de kayıt yaptırsam 7000 TL'ye denk geliyor bir zararı var mıdır veya sıkıntı olabilecek bir durum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır yok yalnız kayıt yaptıran kişinin üstüne hat alınması gerekiyor yani kendi üstüne kayıt yaptırıp kendi hattını kullanman gerekiyor diye biliyorum değişmediyse bu olay. 1 seneye uzatıldı zaten kayıt süresi kayıtsız kullanıp ileride satıp iPhone 13'e bile geçebilirsiniz bütçeniz yeterliyse o dönem.

Arkadaşlar şimdi sahibinden de yurt dışından 12 var 5000 TL ben bunu alıp 2000 de kayıt yaptırsam 7000 TL'ye denk geliyor bir zararı var mıdır veya sıkıntı olabilecek bir durum.
Şöyle ki; Alınır tabi ama kimin pasaportuna kaydettiriyorsanız hat da o kişinin üstüne kayıtlı olmak zorunda. Benim ki ABD'den geldi . Getiren yakın arkadaşımdı onun pasaportuna kaydettirdim ve hattı onun adına aldık. Sorunsuz kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı