Yurtdışına PC götürmek vs satıp laptop almak

• Konuyu başlatan yenKO
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 858
Hocam Fransa'da öğrenci vizesi işleri falan nasıl oluyor birazcık bilgi verebilir misiniz? Ben de master için Fransa'yı düşünüyorum ama vize falan konularında acayip kafam karıştı.

Bu arada bilgisayarlar her türlü Fransa'da ucuza geliyor, buradaki pcnizi satıp Fransa'da tekrar alsanız çok rahat geliş gidiş uçak masrafınız çıkar.
Hocam konsolosluktan öğrenci vizesi için talepte bulunuyorsunuz. Eğer benim gibi bir akrabanız vs var ise işiniz daha da kolay olur.

Hocam Fransa'da öğrenci vizesi işleri falan nasıl oluyor birazcık bilgi verebilir misiniz? Ben de master için Fransa'yı düşünüyorum ama vize falan konularında acayip kafam karıştı.

Bu arada bilgisayarlar her türlü Fransa'da ucuza geliyor, buradaki pcnizi satıp Fransa'da tekrar alsanız çok rahat geliş gidiş uçak masrafınız çıkar.
Hocam yüksek lisansa kabul edilirseniz prosedür çok kolay. Konsolosluğa gidip yüksek lisans öğrencisi olduğunuzun bilgisini veriyorsunuz vize hemen veriliyor. Uğraşmanıza gerek kalmıyor. Ben gezmek için gittiğimden biraz terletiyorlardı ama öğrenci vizesi rahat alınıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı