Yurtdışından Bilgisayar Getirme

tan

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta yazdığım gibi arkadaşlar yakın bir zamanda Amerika'ya gidicem. Bildiğiniz gibi yol uzun. Sistemimi orda toplamak istiyorum ama buraya gelirken uçakta bir sorun çıkar mı veya parçalar kırlır mı daha önce sipariş eden vey yurtdışından sistem toplayan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim parçaları getirmişliğim var. Orada toplamak yerine parçaları birleştirip test edin. Kasa gibi büyük bir parçayı Türkiye'den alabilirsiniz. Diğer parçaları test edip kutularına geri koyarak çantanızda getirebilirsiniz. Yanınızda 430€ değerine kadar eşyayı gümrükten Türkiye'ye sokma hakkınız var fakat o kadar sıkı tutulan bir kural olmadığı için rahatlıkla daha yüksek değerdeki parçaları getirebilirsiniz diye düşünüyorum. Zaten X-Ray'den geçerken üzerlerinde fiyatları mı yazacak :D
Bavullarınızı uçağın bagajına narince koymuyorlar, fırlatıyorlar. Bunu da göz önünde bulundurursak sert olan bavullardan kullanıp ürünlerin etrafını poşetler ve kıyafetlerle sarmanız sizin yararınıza olacaktır. Her ne kadar bavulları fırlatıyorlar desek de sırt çantanızda da taşımanızı önermem çünkü elektronik cihazlarda güvenlik kontrolünden geçerken sıkıntılar olabiliyormuş.

almak sorun değilde onu buraya sorunsuzca getirmek mesele arkadaşın dediği gibi masaüstü pc getirmen ayrı bir dert dizüstü ayrı bir dert dizüstü bavulda değişiklik yaparak extra yastık kıyafet sıkıştırırsın ama masaüstü daha dikkatli olman lazım atıp geçiyorlar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı