Yurtiçi Kargo "Geldik Yoktunuz"

Schizophren

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Daha önce benzeri onlarca kez açılmış olan bir konu olduğunun farkındayım. Fakat yine de dile getirmek istedim. 5 Şubat gecesi kargoya veriliyor, 8 Şubat sabah saat 8'de şubeye ulaşıyor. Temassız teslimat için kod yok, bizi arayan numara yok, kapıyı çaldıklarına dair bir kanıt yok çünkü kapı önünde kamera var. Anladık ki yoruldunuz, haklısınız. Yani neredeyse tüm yükü kuryeler çekiyor şu karantinada. Madem getirmeyeceksiniz bari haber edeydiniz. 3 gündür kulağım kapıdabekliyorum.

1612778268410.png

Daha önce benzeri onlarca kez açılmış olan bir konu olduğunun farkındayım. Fakat yine de dile getirmek istedim. 5 Şubat gecesi kargoya veriliyor, 8 Şubat sabah saat 8'de şubeye ulaşıyor. Temassız teslimat için kod yok, bizi arayan numara yok, kapıyı çaldıklarına dair bir kanıt yok çünkü kapı önünde kamera var. Anladık ki yoruldunuz, haklısınız. Yani neredeyse tüm yükü kuryeler çekiyor şu karantinada. Madem getirmeyeceksiniz bari haber edeydiniz. 3 gündür kulağım kapıdabekliyorum.

Beklemeyin hocam, bize de aynı yaptılar. Boşa sürekli aşağıya bakmaya gerek yok.

Kargonuzun dağıtıma çıkacağı şubeyi arayın. Müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra, '' benim adresimi bulamıyorlar, kurye numarasını alabilir miyim? '' diye rica edin. Genelde numarayı verirler. Olur da adresini bulamazlarsa mahallende güvendiğin küçük esnafa bıraktırabilirsin. Ben genelde bakkala bıraktırıyorum.

Kargonuzun dağıtıma çıkacağı şubeyi arayın. Müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra, '' benim adresimi bulamıyorlar, kurye numarasını alabilir miyim? '' diye rica edin. Genelde numarayı verirler. Olur da adresini bulamazlarsa mahallende güvendiğin küçük esnafa bıraktırabilirsin. Ben genelde bakkala bıraktırıyorum.
Hocam adresimi el kadar çocuk yine bulabiliyor. Her zaman aynı adam getirir kargomu ve adam artık ezberlemiş ki kağıdı tek başına dolduruyor. Cidden inanılmaz sorumsuz bir şirket ve bu bahsettiğim şube bildiğin ''belalı''!
Müşteri hizmetlerini beni kendilerine bağlamalarını beklerken tele-sekterin tüm müziklerini dinledim hatta şuan çalacakları birşey kalmadı diye ses gelmiyor.

Sonunda bağlandı ve derdimi anlattım adam durdu durdu en sonunda dedi ki '' arkadaşlar yoğunluktan dolayı teslimata çıkarmamışlar, yarın çıkaracaklar''. Haykırıyorum şuan, güzel ülkemin güzel hizmetkarları...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı