Yurtiçi Kargo Transfer Süreci

Attila51

Kilopat
Katılım
6 Mart 2015
Mesajlar
47
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar pazar günü gece 1 gibi Hepsiburada'dan dumbell seti siparişi verdim. Daha sonra pazartesi sabah yerine 15:00'da kargoya vermişler. Sorgulama yaptığımda transfer sürecinde yazıyor, ne işlem detayı ne il, ne de ilçe yazıyor. Ama haritada Niğdeyi gösteriyor şuan şubede mi bekliyor bilgisi olan var mı?
Ekran Alıntısı.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Söz konusu Yurtiçi Kargo ise her şey beklenir. Şubeye gidin, ürünün peşinden koşun. Yoksa ne zaman geleceği belli olmaz. Bazen insanları şaşırtıp vaktinden önce teslim ettikleri bile oluyor. Ama genel kanı Yurtiçi'nin kargo firmalarının yüz karası oluşudur.
 
Niğdenin diğer ucundaki şubeye 17:30 da gittim kapalı dediler. Ayrıca nasıl hikmetse evim merkezde olmasına rağmen Bor ilçesindeki şube bizim buraya bakıyormuş kaç kere ürün sipariş ettim 6 tane ettiysem 1 tanesi geldi geri kalanını şubeden gittim aldım sanırım buda öyle olacak. Diğerlerinde bilgi yazıyordu bunda o da yazmıyor. Teşekkürler @Yusuf Ensar Ertan
 
Bende internetten bir çok alışveriş yaptım, ilk başlarda bazı firmaları çok iyi zannediyordum, bazılarını çok kötü ancak zamanla sorunların hepsinde yaşandığını ve düşük bir ihtimal olduğunu anladım. Mesela Sürat kargodan çok memnundum ancak bir siparişimin teslim süresi geçeli baya olmuştu. En sonunda şubeye gittiğimizde, şubenin taşındığını ve kargoların karıştığını öğrendik. Sipariş ettiğim kitap yerde su çekmiş, ilk 50 sayfa çöp olmuştu. Ama aynı firma ile yaptığım diğer alışverişlerde hiç sıkıntı çıkmadı, çok inanılmaz sürelerde geldi. Yurtiçi ile ilk gelen kargom sürat kargoya kıyasla iyi değildi ancak son zamanlarda çok iyi hizmet aldık. Genelde ücretsiz kargo varsa Yurtiçi getiriyor kargoyu.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı