Yurtta Wi-Fi nasıl güçlendirilir?

BarbarosEge

Hectopat
Kek günü
Daha fazla  
Hocam merhaba, bu sene üniversiteye başladım yurtta kalıyorum. Wi-Fi aslında iyi 100download 100upload aldım kablosuz bir şekilde. Valorant oynamak istiyorum ama çok fazla ping ve paket kaybi yasaniyor. Wi-Fi güçlendirici tarzi seyleri yurtta falan kullanabilir miyim nasıl duzeltebilirim bu sorunu? modem de koridorda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba, bu sene üniversiteye başladım yurtta kalıyorum. Wi-Fi aslında iyi 100download 100upload aldım kablosuz bir şekilde. Valorant oynamak istiyorum ama çok fazla ping ve paket kaybi yasaniyor. Wi-Fi güçlendirici tarzi seyleri yurtta falan kullanabilir miyim nasıl duzeltebilirim bu sorunu? modem de koridorda.
Hocam kablolu oynayacaksınız o da çok stabil bir oyun performansı sunmaz onun dışında kablosuz olarak çok bir şey beklemeyin derim geceleri dışında

Wi-Fi güçlendirici kullanmanıza izin vereceklerini pek sanmıyorum, hadi izin verdiler diyelim internetinizin çekimini artırır ama hızını düşürür bu seferde. Kablosuz olarak verim alamazsınız.

Hocam kablolu yapabilme gibi bir ihtimalim var mı?Çünkü okulun espor takımına falan katıldım da stabil performans lazım.Böyle koridordaki modemden kablo falan mı çekmem lazım illa.Özel yurt bu arada hocam.

Hocam kablolu yapabilme gibi bir ihtimalim var mı?Çünkü okulun espor takımına falan katıldım da stabil performans lazım.Böyle koridordaki modemden kablo falan mı çekmem lazım illa.Özel yurt bu arada hocam.
Yurdunuzla görüşün internetin dağıtıldığı cihazdan CAT6 kablo çekmenize müsade ediliyorsa bence biraz daha stabil bir bağlantı alabilirsiniz ancak unutmayın çok fazla kişi kullandığı için çok fazla bir verim alamayabilirsiniz.

Yurdunuzla görüşün internetin dağıtıldığı cihazdan CAT6 kablo çekmenize müsaade ediliyorsa bence biraz daha stabil bir bağlantı alabilirsiniz ancak unutmayın çok fazla kişi kullandığı için çok fazla bir verim alamayabilirsiniz.

Şansımızı deneyelim hocam sağ olun.

Her odada ethernet girişi olması lazım bizim odada var kablolu bağlantı sağlayabiliyoruz. Ama dediğim gibi stabil bir şey beklemeyin sürekli bağlantılarda kopma yaşayıp oyundan atılırsınız. Kendi internetinizi bile paylaşsanız daha stabil bağlantı sağlarsınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı