Z kuşağı ve vizyonsuzluk

Emin Bozgeyik

Megapat
Makaleler
12
Yer
The Earth
Merhaba forum, sizlerle bir video paylaşmak istiyorum. Maalesef çağımızın en büyük ikinci sorunu haline gelen vizyonsuzluk, popülizmin hemen ardından zirvede yer alıyor. Bunun sebepleri hakkında tartışma yapılabilir uzun uzadıya fakat öncelikle şöyle bir manzara ile sizleri karşı karşıya bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Iphone'nun bir sosyal statü yükselticisi sayıldığı bir ülkede verilen cevaplara şaşırmayın, sorgulamayın.

Asgari ücretle çalışıp boğazından kısarak, hayat kalitesi zaten dipteyken en dibe çekerek 3 yıl borca girip bu telefonları alan insanlar var. Ne diyebilirsin ki?

Oturduğu masada yarım elma, lüks araba anahtarı ve tespih göstererek beyefendi/hanımefendi olduğunu sanan milyonlarca aptalla aynı havayı soluyoruz işte, tek yapabileceğimiz bunlardan kaçmak ve hayatımız için bu kişilere anlam yüklememek.

iPhone isteyen herkese popüler kültür kölesi muamelesi yapmak saçma, ama kızın "iPhone olsun yeter" demesi popüler kültür kölesi olduğunu gösteriyor maalesef, bunlara yapılacak bir şey yok, cevabına da şaşırmadım, birkaç takipçi için yapmayacağı şey yoktur böyle tiplerin, ama kuşakla da alakası yok.

Yazık, gerçekten yazık...

Neden herkes şan, şöhret peşinde? "Havalı" olsan ne, olmasan ne? Gerçekten şaşıyorum insanlara. Bazen ben mi anormalim diye düşünüyorum, büyük ihtimalle cevabını bulamayacağım...

Şu an 4.2 sürümlü GM Elite kullanıyorum. 2013 yılından bu yana kullanıldı bu telefon, batarya ve sürüm sorunları hariç mükemmel. Kaç kere düştü, bana mısın demedi. İhtiyaçlarımı karşılamıyor ancak gene de şükrediyorum ve çalışıp işime yarayan bir telefon alacağım.

Ayrıca bu işin Z kuşağı, X kuşağı, gökkuşağısı yok. İnsanlar farklılık gösterir.

Son düzenleme:
Arkadaşım Iphone 11 kullanıyor. Yaklaşık değeri gün itibariyle +7k olsa gerek. Bense, Samsung Note 10 Lite kullanıyorum, 2 ay öncesine kadar Iphone 6S kullanıyordum. Ben akaryakıt istasyonu işletiyorum, arkadaşım asgari ücretle bir beyaz eşyacıda çalışıyor. Kendiniz olun, lüks takıntınız olmasın. Konuşmanızla, insanlara karşı tavırlarınızla ve duruşunuzla yaşayıp, ölün. Para, mülk vb. şeylerin hepsi geçici. 1 gecede her şeyi kaybedebilirsiniz. Telefon ne ya? Alo desin yeter. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı