Neden etmez? Çoğu yerde metal kasa olduğu için alınır denmiş. Onun dışında tavsiye edebileceğiniz ürün varmı acaba.1300 etmez bence.
2.el 0 alın herkes 350tl ye aldı forumdaki.Neden etmez? Çoğu yerde metal kasa olduğu için alınır denmiş. Onun dışında tavsiye edebileceğiniz ürün varmı acaba.
Bu klavye almanca alışık değilim ilk defa alıcam sorun çıkartır mı?
2.el 0 alın herkes 350TL'ye aldı forumdaki.
2. el güvenmiyorum ve öneriniz varmı 1000tl bandın da2.el 0 alın herkes 350tl ye aldı forumdaki.
2.el mizar mz60 luna yellow switch almıştım keşke almamış olsaydım .d 350tl ye de klavyem var diye almadım şans yapacak birşey yok o paranın çıkacağı varmış.Onlardan birisi benim. Klavyenin 800 liraya kadar gideri var. Bu fiyatın üstüne çıkınca olay para saçmaya dönüyor. Dediğiniz gibi, ikinci elde satan bulabiliyorsa onlardan alması en mantıklısı.
2.el den 0 ürün alacaksınız.2. el güvenmiyorum ve öneriniz varmı 1000tl bandın da
Dediğiniz çok doğru ama klavyedeki switch ömrünü bitirmiş olmaz mı?2.el mizar mz60 luna yellow switch almıştım keşke almamış olsaydım .d 350tl ye de klavyem var diye almadım şans yapacak birşey yok o paranın çıkacağı varmış.
2.el den 0 ürün alacaksınız.
Forumda birden fazla alan ve onları satan arkadaşlar var alıcı olarak. Konu açın size 500tl daha ucuza gene 0 klavye gelecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.