Z170 Anakart Seçimi

Hangi Anakart?

• MSI Z170A KRAIT GAMING R6 SIEGE

Oy: 4 80,0%
  • MSI Z170A Gaming Pro Carbon

Oy: 1 20,0%
  • MSI Z170A Gaming M3

Oy: 1 20,0%
  • MSI Z170A Gaming Pro

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    5
  • Anket kapandı .

ThePoison

Hectopat
Daha fazla  
Bugün ya da yarın anakart alacağım ama hangi anakartı seçmeliyim? Çok kafam karıştı hiçbiri beni üzmeyecek farkındayım ama yine de karar veremedim. Sistemim Razer yeşili olucak Razer kasa falan alacağım o yüzden kırmızı renk çok önemli değil ama Pro Gaming gibi renkleri değiştirebilmem çok güzel olabilirdi. Krait Gaming anakartta da R6 Siege veriliyor benim de almak istediğim bir oyundu onu da yanında almak çok iyi olabilir. Yardımcı olur musunuz? Cidden çok kafam karıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Z170M Mortar bana tam f/p gibi geldi. Farkedebildiğim kadarıyla Z170A Pro Gaming'ten USB 3.1 sayısının az ve USB Type-C olmaması dışında başka farkı yok sanırım.

Z170A Gaming M3 kullanıyorum. Memnunum.
dostum bende z170a gaming m7 kullanıyorum malesef hıc memnun degılım memnun kalmadıgım konuysa ses yuksek derecede doyurucu bır ses performansı elde edemedım yada ben cozemedım audo boost 3 özellıgı gecıyor ne oldugunu bıle cozemedım benım yıgende asus ana kart var 250 tl fıyatında onun cıkarmıs oldugu ses performansını benım msi den alamadım senın bılgın varsa paylasırmısın

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı