Z2 vs LG G4

8-9 aydır Z2 kullanıyorum ve sorduğun sorulara cevap veriyim

Performans yönünden iki cihazda seni üzmeyecektir bundan emin ol

Film yönünden ise ben Z2 yi almanızı öneririm nedeni ise hem görüntü geliştirme modu var ve beyaz dengesini ayarlayabilirsiniz evet g4 ekranı 1440p olabilir ama ben şuana kadar 1440p film nadiren gördüm ama ileri dönük olarak daha iyi bir tercih olabilir ve filmler uzun olduğu için batarya es geçilemeyecek bir faktördür.

Kamera yönünden ise G4 Z2 den kat kat iyi ama Z2 ilede çok güzel fotoğraflar çekilebilir ön kamera için direk G4 derim açıkcası Z2 ön kamerası çok kötü

Ama para kolay kazanabilen bir şey değil param cebimde kalsın diyorsan Z2 al derim

1.5 aydır LG G4 Siyah Deri Kapaklı modelini kullanıyorum ve LG'nin kendi mağazasından 1800 TL'ye satın aldım. Telefon batarya konusu dışında her şeyiyle dört dörtlük bir telefon. Zaten şarj olma süresi 1 ila 1 saat 20 dakika arasında. Ben çokça oyun oynadığımdan bana yetmiyor ancak günlük kullanımda kesinlikle 1 günü çıkarır. Z2 hem eski hem de G4'ün dengi bir telefon değil (dengi Z3+ diye biliyorum)

Evet LG G4 pahallı ama Hepsiburada.com'da 1600 kliksa.com'da ise 1549 TL Z2 ile aynı fiyattalar. Bu arada Z2 Teknosada 1350 TL' ye düşmüş ama hemen tüketmişler :D

Hani birde telefona para vericeksem 2 bilemedin 3 sene götürmesi lazım. Birde telefon büyük ihtimalle yurt dışından gelecek Avrupa'dan gelen telefonların ülkemizde 1 sene uluslararası garantisi oluyordu demi

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı