Z3 vs Zenfone 2 vs LG G3 vs Samsung S5?

Yani bu soru için biraz erken olmuş. Zenfone 2 bir Türkiye'de çıksın tam inceleme yapılsın öyle tekrar aç konuyu. Zenfone 2'nin ancak temmuz ayında tam incelemesi gelir diye düşünüyorum.

kardeşim ben samsung s5 kullanıcısıyım yaklaşık 6 aydır kullanıyorum piyasa da telefonu çok kötüleyen var bunun yanında iyi olduğunu söyleyen de var ben sana 6 ay kullanmış birisi olarak öncelikle hangi telefonu alırsan al beklentini düşük tut ben ilk başta çok beklentiyle aldım telefonu biraz üzüldüm ilk sıralarda telefonu elimden düşürmüyordum durmadan oyun oynuyordum şarjı günde 2 bazen (nadir de olsa) 3 defa takıyordum performansı gözüme kötü geliyordu bazı oyunlarda kasıyordu (gta san v1 özellikle) anlayacağın canımı sıkmıştı bu durum sonra telefonu normal kullandığım günlerde bataryasının gayet başarılı olduğunu anladım günlük kullanımda seni çok rahat tatmin edeceğini düşünüyorum (beklentini düşük tutarsan) ilerleyen zamanlar da gta san v3 ü yükledim sorun versiyondaymış kasma kesildi kamera bakımından gayet iyi bir telefona göre başarılı buluyorum ben evimde casio nun 14 mp f. makinesi var ondan iyi çekiyor gün ışığında ben makro çekimlerde bazı sorunlar yaşadım halen de yaşıyorum karanlık ortamlarda yakın neslere netlemeyi yapamayıp görüntüyü bulanıklaştırıyor onu da open kamera diye bir uygulamayla aştım (detay istersen anlatabilirim) çok uzattım bitireyim :D android 5.0 ilk çıktığında eskiye nazaran daha yavaşlamış gibiydi sonra gelen güncellemeyle onunda önüne geçtiler şuanda memnunum tek pişmanlığım 32gb almamıştım o oldu sen s5 alacaksan 32 gb olanı seç ama android in yeni çıkacak sürümünde telefon hafızası da çok önemli olmayacağa benziyor uygulamalar sd card a yüklenecek diye okudum.(ne alırsan al beklentin sony xperia c3 çıkacakmış gibi olsun :) )
(son olarak lg g3 mili saniyelerle benim telefona göre daha hızlı netliyor)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı