Z490-A Pro 5 GHz i5-10600K'yi kaldırır mı?

• Konuyu başlatan skyyy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 2.560
Kaldıracaktır. Ama 5600X' i beklemeni öneririm. %10-15 daha performanslı ve 10600K ile aynı fiyat etiketiyle geliyor. 299 dolar. 2021' e girmeden satılacaktır. Tabii sen beklemezsin çikohan. Nasılsa fanboysun. Gerçi öbür forumu buraya karıştırmamalıydım.

Kaldıracaktır. Ama 5600X' i beklemeni öneririm. %10-15 daha performanslı ve 10600K ile aynı fiyat etiketiyle geliyor. 299 dolar. 2021' e girmeden satılacaktır. Tabii sen beklemezsin çikohan. Nasılsa fanboysun. Gerçi öbür forumu buraya karıştırmamalıydım.
Fanboy ne alaka la? Intel'in gecikmeleri mi daha düşüktü, hatırlamıyorum. @267345 Açıklasın. Bu arada fanboy değilim. Bütçeme hangisi daha iyi ise onu alırım.

Artı -1 Eksi
Ve kaç GHz yapılıyor?
İşin içine tekrar ve tekrar soğutucu ve silikon kalitesi giriyor. Tamam, soğutma sıkıntın yok. Silikon kalitesi iyi ise 5 GHz üstü rahatlıkla görülebilir. Ama kötü ise 5 GHz'de bile tıkanabilir işlemci. Bilemeyiz...

Ek olarak Ryzen 5000 serisi ile gecikme süresinin azaldığını söyledi AMD.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı