Z97 Gaming 5 Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fanboyluk yapmanın lüzumu yok. Strix'in Twinfroz'a karşı bu seride hiçbir artısı yok.

Sistemde sadece oyun oynanacaksa aşırı gereksiz bir sistem olmuş. Her oyunu ultrada açacak ve paranız cebinizde kalacaktır.
  • İ5 4690K
  • Gigabyte Z97x Gaming 5
  • 2x4 1600MHz Gskill
  • CoolerMaster Vs550
  • Gigabyte GTX 970 Gaming G1
GTX 980 almak istiyorum, overclock yapmak istemediğim için 4690'ın K'sını önermeyin. Geleceğe de yönelik olsun istiyorum. 16 GB ideal benim için. Bu sistemi de 550 watt güç kaynağı kaldıramaz, zira ilerde yükseltmeler de yapabilirim.

Son düzenleme:
Abiciğim overclock yapmayacaksan niye Z97 alıyorsun. Al bir tane H81 o da işini görür.

Senin istediğin parçaları seçtim bu sistemi alabilirsin.
55.png

Hayır yani bize soruyorsun "İyi mi?", "Uygun mu?" diye sonra sistem istemedim diyorsun o bakımdan.

Hayır yani bize soruyorsun "İyi mi?", "Uygun mu?" diye sonra sistem istemedim diyorsun o bakımdan.
Evet; iyi mi, uygun mu diye soruyorum. Bu sizden aistem istediğim anlamına gelmiyor. Benim özellikle değişmesini istemediğim donanımlar var bu sistemde.

Haziran gibi alıcaksanız neden şimdi konu açıyorsunuz ?
Siparişlerin sorun çıkarabilmesini ve kargoyu da göze aldım. 1 ay rötar ekledim. Bu aistemi dğiştirmeyi düşünmüyorum, yani yenisi çıksa da bunları almayı düşünüyorum. Bu yüzden ne zaman alacağımın da pek önemi yok kanımca.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı