Z97 pc mate ve i7 4790K mı Gamıng 5 i5 4690k mı?

starwars

Hectopat
Daha fazla  
Bir bilgisayar toplayacağım ve bunu toplarken z97 pc mate alırsam fiyat düşdüğü için i7 4790k yı alabilirim ama MSI gamıng 5 alırsam fiyat artığı için i5 4690k alıcağım.Sistemi oyun amaçlı kullanıcam ve hangisini tercih edersiniz?neden. Tercih ettiğiniz sistem beni kaç yıl götürür?

Oyun için i7 den vazgeçme. Anakartın zaten military class sertifikası var. Pc mate ve i7 almanı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ikisini de tavsiye etmem. i7-4790K işlemcinin O.C potansiyeli rezalet. Paranı savurmaktan başka bir iş yapmamış olursun. Seçimin "K" çarpanlı olmayan bir işlemci ve Z97 veya H97 bir anakart olsun. ;)

İşlemci: Core i7 4790 Soket 1150 3.6GHz 8MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar
Anakart: Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart - Vatan Bilgisayar
Zaten i7 4790 ve k modelleri arasında fazla fiyat farkı yok. Ben olsam 100 tl fazla verip çarpan kililidi açık alırım. Ve i7 4790k 'nın Oc performansı kötü değildir. Hatta Asus Rog G30 videosunda Recep abi bunu cevapladı. Bazı kullanıcıların ben memnunum ve değilim demesinin sebebini. Fikrine saygı duyarım. Fakat yanlış bilgi vermeyin

İşlemci overclock edilemez anakart edilebilir saçma olmadımı ve para israfı.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye, Para israfı mı? Size önerdiğim Z97 anakart modeli zaten diğer H97 modellerden daha ucuz.
@Ahmet Hamdi Saraç, Evet, O.C potansiyeli kötü. Bunu her defasında dile getiririm, getirmeye devam ederim. 4790K alan arkadaşım, Z97 Gaming 7 ile bana "O.C potansiyeli rezalet, ben böyle değerler görmeyi beklemiyordum. Şok oldum görünce." diyorsa ve benim yakından gördüğüm O.C değerleri tam bir rezalet ise, kusura bakmayın da ben 4790K önermem.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı