Z97, R9 270X Sistem Yükseltme

• Konuyu başlatan Vkn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 1.926
Evga'nın FTW modeli sadece MSI'dan iyidir. SC modelini düşünüyorsan tavsiye etmem.

Peki Gtx1070 hangi markadan almalıyım bir öneri verirseniz almışken bir defa olsun sağlam olsun istiyorum Aklımda ASUS GTX1070 ROG STRIX 8GB GDDR5 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı
EVGA GTX1070 FTW 8GB GDDR5 256bit ACX 3.0+ Nvidia Ekran Kartı
MSI GTX1070 GAMING X 8GB GDDR5 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı bu üçünden birisi var tabi siz farklı bir marka kart önerebilirsiniz Asus en çok önerilen ama genelde tercih edilen msi birde Evga'nın yurtdışında en çok tutulan marka olduğu gibi kullanıcı yorumlarından soğutma ve performans açısından çok övülüyor kararsız kaldım

Evga gtx1070 FTW almayı düşünüyorum peki garanti konusunda nasıl Evga ?
Gigabyte modelini almalısınız. 970'de olduğu gibi bu seridede iyiler. Almanızı tavsiye etmemin bir nedeni ise 1070'dede 970 gibi bir sorun çıktı. MSİ , ASUS gibi birçok marka micron bellek kullandı. Buda kartı O.C gibi durumlarda kısıtladı ve bazı arkadaşlar kartlarının fanlarının durmadan dönmeye başladığını söyledi ama Gigabyte ve bir kaç marka daha (Zotac falandı herhalde hatırlamıyorum) samsung marka bellek kullandılar bu bellekler daha sorunsuz ve O.C konusunda kısıtlamazlar onun için Gigabyte modelini almalısın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı