Zabıta tarafından tehdit edildim

Murtcu

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bugün okuldan eve geldiğimde kardeşlerime "kapıyı aç yoksa polisle geliriz" şeklinde tehdit savurmuş. Kardeşlerim evinde tek başına duruyor benim okula gitmem gerek. Herhangi bir sorunda beni aramaları gerekti. Kardeşim numarayı vermiş fakat beni aramadılar. Şikayetin sebebi çatıda beslediğim bir hayvan, çok sesi çıkmıyor acıktığı zaman birkaç kere bağırıyor sonra susuyor, o da öğle vakti oluyor yani çevreyi rahatsız eden bir durum asla yok. Şu an neden tehdit edildin, haksızsın vb şeyleri geçip şu cümleye odaklanmanızı istiyorum. Herhangi bir zabıta şu şekilde bir cümle kurup eve girmek için tehditte bulunması suç değil mi?

Anayasa 21. Maddesine göre kolluk kuvvetleri kişilerin konutlarına giremez ya da dokunamaz. Bunun yapılabilmesi için belli kanuni şartların oluşması gerekir. Hakim kararı olmadan kişinin evine girilemez ve arama yapılamaz.

Anayasa 21. Maddesine göre kolluk kuvvetleri kişilerin konutlarına giremez ya da dokunamaz. Bunun yapılabilmesi için belli kanuni şartların oluşması gerekir. Hakim kararı olmadan kişinin evine girilemez ve arama yapılamaz.
Doğrudur hocam, peki tehdit suçundan dolayı şikayet etmek istiyorum doğru olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı