Zalman S3 kasa nasıldır?

Ben kendimde Aero500 kullanıyorum zaten, fan değişikliği yaptım fakat tamamen keyfe keder rgb amaçlı. Yani fan için hemde teki için 60 TL de büyük fiyat. Dediğim gibi 60 TL ye alınacak tek fan yerine 4 fanlı dandik bile olsa kasa hala kafamı kurcalıyor.

Ben kendimde Aero500 kullanıyorum zaten, fan değişikliği yaptım fakat tamamen keyfe keder RGB amaçlı. Yani fan için hem deteki için 60 TL'de büyük fiyat. Dediğim gibi 60 TL'ye alınacak tek fan yerine 4 fanlı dandik bile olsa kasa hala kafamı kurcalıyor.

Bazen çok düşündüğümüz zaman daha çok hata yapabiliyoruz. Ben kasa alırken S3 ve areocool arasında çok gittim geldim. Zalman halen içimde kaldı. 🙂 Kasamdan memnun sayılırım kablo gizleme hava akışı vs. ihtiyacımı karşılıyor ama bir daha alsam Zalman alırım. Bence çok düşünme ilk aklına geleni al.

Bazen çok düşündüğümüz zaman daha çok hata yapabiliyoruz. Ben kasa alırken S3 ve areocool arasında çok gittim geldim. Zalman halen içimde kaldı. 🙂 Kasamdan memnun sayılırım kablo gizleme hava akışı vs. ihtiyacımı karşılıyor ama bir daha alsam Zalman alırım. Bence çok düşünme ilk aklına geleni al.
Sizin aldığınız fan thermaltake sessiz mi yorumlarına baktım bazıları çok ses yapıyor demiş bazıları çok sessiz demiş

Sizin aldığınız fan Thermaltake sessiz mi yorumlarına baktım bazıları çok ses yapıyor demiş bazıları çok sessiz demiş.

17 db sesi var. 20 db altı çalışan çok fan yok piyasada. Mesela fotoğrafta Arctic fan var 20 db.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200420-081619.png
    Screenshot_20200420-081619.png
    300,3 KB · Görüntüleme: 34
Kasa alacaksanız muhakkak önü tam mesh kasa alın derim.
Hava akışı ve serinlik anlamında muazzamlar.
Tipe aldanarak kasa seçmeyin derim ki mesh olarak sayısız güzel kasalar mevcut.
Tüm parçalara uygun hava akışını sağlatmanız , serin tutmanız için kasa bütçesinden bence kısmayın derim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı