Zalman Z11 Plus bilgisayar kasası incelemesi

Hayırlı olsun. Bende yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum. Fakat söylemeden geçmişsin benim için sıkıntı olmuştu. Üst taraftaki USB 3.0 bağlantıları uzatma kablosu olarak geliyor. Eğer anakartınızda direk usb 3 şeklinde çıkış yoksa araya 19 pin anakart dönüştürücüsü lazım. Alana kadar kasanın arkasındaki usb 3 portlarını kullanmıştım. Sıvı soğutma çıkışları o zaman çok işime yaramıştı. Tekrardan hayırlı olsun gerçekten güzel kasa.

Haklısın o konuda bir şey diyemem fakat ben usb 3 kullanacak arkadaşlar için söyledim onu . Tekrardan hayırlı olsun iyi geceler.

Hayirli olsun ; bu kasadan cok topladim musterilerime. Tek sikintisi kasanin ix hacminin kucuk olmasi. Rahat hareket edemiyorsun. Bunun disinda bir eksisini gormedim kasanin.

Valla benim elim montaj esnasinda zor giriyordu. Derli toplu kasa ama kim ne derse desin. Bir de fiyati citasinda iyi kalite

Aslında USB 3.0’ların 19 pin olmamasını avantaja dönüştürebiliriz. Kasanın önüne 19 pinUSB 3.0 takarsak önde 4 adet 3.0’ımız olur.
Bu arada bu kasanın HDD montajında kullanılan parmak vidaları temin edebileceğim bir yer var mıdır?

Zalman Z11'der geçerim tek kelimeyle süper bir kasa. Alan pişman olmaz. Bende de aynısı var memnunum yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…