Zalman Z11 Plus bilgisayar kasası incelemesi

Kardeş fan kaç tane geliyor bu kasada? Ona göre alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi kasan çok güzel olmuş. Benim dikkati mi bir şey çekti. O direksiyon setinde ki vites kolunda tespih mi var?

Hocam eski kasanızdan çok mu şikayetçiydiniz? Malzeme kalitesi nasıldı?

Ellerinize sağlık çok güzel bir inceleme. Bende zalman z3 plus aldım. Daha bakmadım kasaya. Sistemi toplayayım öyle test edeceğim.

(Toplayacağım sistem imza da mevcut.)

Ön taraftaki USB 3.0 girişleri direk anakarta mı bağlanıyor? İlk çıkanlarda öyle değil çünkü sen 2014'te almışsın. Belki zalman düzeltme yapmıştır. Bende bu kasadan almayı düşünüyorum çünkü.

Merhaba. Aradan 1 yıl geçmiş ama olsun. Umarım bir cevap veren olur. Mevcut kasamı bu kasa ile değiştirmeye karar verdim. Fakat 1 haftadır düşünüyorum bu ekran kartı
  • http://www.amazon.com/Gigabyte-GDDR5-2GB-WINDFORCE-GV-N760OC-2GD-REV2-0/dp/B00DGM8B6O
Bu ürün kasaya sığar mı?
Lütfen bilen birisi cevap versin. Kasayı alacağım, emin olmadığım için 1 haftadır düşünüyorum.

Birde bir şey daha soracağım. Baştan 3. resimdeki altta kalan HDD kısmı tornavida yardımı ile falan sökülebiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…