Zalman Z3 Plus Yerine Kasa Tavsiyesi

Özgür343

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben kasa mı değiştirmeyi düşünüyorum çünkü şuanda mevcut olan kasam Zalman Z3 Plus'ı dış görünüş olarak hiç beğenmedim. Kablo yönetimi yok ve kasanın soğutması pek iyi değil. Hangi kasayı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zalman Z3 genelde beğenilen bir kasadır. Şahsen ben almayı planlıyorum. Sizin sorunuza gelecek olursak bütçenizi belirtin bende önereyim

Zalman Z3 genelde beğenilen bir kasadır. Şahsen ben almayı planlıyorum. Sizin sorunuza gelecek olursak bütçenizi belirtin bende önereyim

Herkesin zevki farklı işte yapacak birşey yok. :)
Bütçem en fazla 400 tl olabilir çünkü güç kaynağım mevcut.
Kablo yönetimi olsun,Kasa serin çalışsın,Dış görünüş iyi olsun ve Asus M5A97 EVO R2.0 Anakart sığsın yani ATX olsun kasa.

Dış görünüş zevk meselesi ona bir şey diyemem. Kablo yönetimi var ama çok geniş değil kablo saklanan yer. Kasanın soğutması yeterli derecede. Beni mutsuz etmedi. Corsair kasalara bakabilirsin.

Herkesin zevki farklı işte yapacak birşey yok. :)
Bütçem en fazla 400 tl olabilir çünkü güç kaynağım mevcut.
Kablo yönetimi olsun,Kasa serin çalışsın,Dış görünüş iyi olsun ve Asus M5A97 EVO R2.0 Anakart sığsın yani ATX olsun kasa.
Corsair Carbide 400R: Soğutması açısından çok iyi bir kasadır
Cooler Master Haf 912: Hem soğutması hem görünüm açısından iyi bir kasadır

3'ü de çok güzel kasalar eğer 3'ü arasında seçim yapamaz iseniz ben 650 pure öneririm fakat tek eksiği 2 fanlı radyatörler takılamıyor. Ama en büyük artısı da ses yalıtımlı olması. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı