Zalman Z3 Plus'tan Thermaltake V200'e geçmek

Yigitceli

Hectopat
Katılım
8 Mayıs 2020
Mesajlar
32
Çözümler
1
Merhabalar,

Öncelikle 5 yıllık bilgisayarıma parça güncellemesi yapmaya başladım ve sıra kasaya geldi. Mevcut kasam Zalman Z3 Plus ve artık çok tozlanmasından ve eskimesinden dolayı değiştirmek zorunda kaldım. Ayrıca kasanın kablo yönetimi de oldukça zor. Bende halihazırda 650W 80+ PSU var. Bilgisayar 5 yıllık ama sadece yazları kullanıldı o yüzden PSU çok eskimedi henüz. Fakat onun da değişimini ilerde yapacağım. Bütçem 850TL ve içinde PSU bulunmayan bir kasa alacağım. Araştırmalarım da Thermaltake V200 TG kasasını gördüm ve hoşuma gitti. Önündeki 3 fan kaliteli görünüyordu zaten ekstradan arkasında da bir fan var. Fakat araştırmalarıma göre Thermaltake V200'ün hava akımı iyi değilmiş. Sizce Thermaltake V200 alınır mı? Almamamı önermeniz durumunda bütçeme göre bir kasa önerebilir misiniz?
Diptnot: ThermalTake V200'e eğer iyi olacaksa Zalmandan fan söküp Thermaltake kasanın üst kısmına takabilirim.
Ekleme yapıp diğer parçalarımı da belirtmek istiyorum:
GPU:R9 280X Tri-x OC
CPU: Ryzen 5 1600x
CPU Fan: Cooler Master Hyper T4
Ram: Kingston 8GB Ram 2999MHZ X 2
Anakart: Msi a320m pro-vh plus
 
Son düzenleme:
Thermaltake V200 ve Thermaltake J25 arasında gidip geldim son kadarımı V200’den yana kullandım hava akışı çok iyi değilmiş bende öyle okudum fakat dış görünüşü beni etkiledi, J25 modelinede göz atmanızı tavsiye ederim
 
Hava akımı kötü diye vazgeçtim sonrasında. Son olarak araştırmalarıma göre hem fiyatından hem performansından dolayı Cooler Master K500 kasasından yana kullandım tercihimi.
 
Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı