Zalman ZM-K300M İnceleme

Geçen gün aldığım ZM-K300M inceleyeceğim. 32 Tl gibi bir fiyata indirimdeyken aldım. Beklediğimden çok daha kaliteli çıktı. Ürün zaten Zalman kalitesi olduğu apaçık belli. Beğenmediğim tek yanı yan tuşların kaliteli olmaması, idare eder bir kalitede. Gaming klavyesi olarak geçiyor, bana sorarsan G103 falan var onların bir tek adı var; kullandım kendim bizzat ve o parayı hak etmediği belli. Yani 40-30 TL daha az bir para ödeyip ondan daha kaliteli bir ürün almak insanı sevindiriyor. Çok para vermeyip iyi ürün isteyenlere tavsiye ederim.

Özellikler ve Açıklama:
  • Ergonomik kullanım`ın bilek yorgunluğunu en aza indirmek için tasarlanmıştır.
  • Uzun ömürlü lazer anahtar kapakları oyma.
  • Dayanıklı 10 milyon kez vuruşa dayanıklı tuş.
  • Kendi tercihinize yüksekliğini ayarlayın
  • 8 mavi renkli yön tuşları ve Anahtar Mate (anahtar kaldırma aracı) yanında.
  • Tip Multimedya
  • Arayüz USB
  • Anahtar Sayı 124ea
  • Oyma Lazer
  • Boyutlar 485 x 213 x 30mm
  • Kablo Uzunluğu 1.5M
  • Ağırlık 728g
  • Malzeme ABS
  • Key Yaşam 10 Milyon Kez
Fotoğraflar:

Kutu içeriği:

Zalman ZM-K300M ve FG Tech Dragon mouse:

Sorularınızı ve görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun, yarı fiyatın da altına gelmiş G103 için niye öyle dediniz, kullanan bir arkadaşım da var, kendim de denedim, tuş hissiyatı için yalancı mekanik diyebilirim. Kalite hissi de iyiydi. Uzun kullanımdan sonra bir sorun mu yaşadınız?
ZM-K300M' nin tuş hissiyatını, tepki hızını ve hassasiyetini, uzun süreli kullanımdaki konforunu, ergonomisini nasıl buldunuz? Multimedya tuşları için sürücü kurulumu gerekiyor mu?

Son düzenleme:
Şuan ondan yazıyorum. G103 kullandım, 75-80 Tl gibi fiyatı var ben olsam onun yerine daha iyi bir klavye alırım. İnsanlara sadece marka olarak satabiliyor, bence normal bir klavyeye giydirme yapılmış denilebilir.
Klavye çok rahat, basarken yumuşak ve hoş bir his var. Daktilo gibi ses çıkmıyor klavyeden, tuşları muazzam. Yanında gelen tuşlar hafif tırtıklı oyun oynarken terletmiyor ve kaymıyor. Ergonomik bir klavye zaten. Beni bir tek virgül ve noktalı virgül, yukarıda silme tuşunun yanında ilk gün alışamadım, ama sonraki günlerde çok rahat bir şekilde kullanıyorsun. Konforlu bir hissiyatı var zaten, tepki hızı normal klavyeden biraz daha iyi ama çok bir fark bulamazsın, yazarken biraz hissediliyor. Mini-ITX için çok iyi bir klavye değil ağır, biraz geniş ve büyük klavye.
Virgül sorunu hariç hiçbir sorun ile karşılaşmadım.
G103 yerine tavsiyem.
Zalman ZM-K400G 5 + 7 Programlanabilir Tuşlu Multimedya Usb Klavye
Trust 19476 GXT 280 LED Illuminated Gaming Klavye 10457669
Bu klavye harbiden güzel klavye kullanan arkadaşlar bilir.
A4 Tech X7-G800V Q Siyah USB Multimedya Oyun Klavye 10373187

Son düzenleme:
Bu fiyat aralıklarını çok karıştırdım, Trust' tan emin değilim de, ZM-K400G de iyi gibi. X7-G800V efsane zaten, hala en iyi F/P oyuncu klavyelerden biri, sıvıya dayanıklı, ama basımı sert, uzun yazımda çok yorucu. Ama sağlam klavye tabi, kuzenim kullanıyor, 6-7 sene önce alınmıştı. Klavye başında yiyip içilirdi, saatlerce oyun oynanırken, internette gezilirken, az badire atlatmadı, hala sorunsuz çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…