Zalman ZM-K300M İnceleme

Zalman ZM-K300M alman daha iyi olur K350M multimedia olarak geçiyor şekli falanda klavyeyi andırmıyor Alabiliyorsan ZM-K400G alabilirsin gayet iyi bir klavye.

İşin açığı tipini bende hiç beğenmedim tek aklımda ki soru acaba daha mı sessiz o 300m'den onun dışında 300 çok daha güzel duruyor . İkiside aynı fiyat olsa tereddütsüz alacağımda 350m 65 tl normalde ve 36'ya düşmüş iki katı fiyatı var normalde o fiyatı hak ediyor mu acaba ediyorsa yüzde 44 indirimle almak var işin ucunda ama nette bilgi yok resmen klavye ile ilgili

Çoğu yerde aynı fiyata satılıyor hatta daha aşağı fiyatlarda var, satış taktiklerine kanmayın olan fiyatın üzerine çarpı atıyorlar şu kadardan düştü diye, K300M'i alabilirsiniz

Çoğu yerde aynı fiyata satılıyor hatta daha aşağı fiyatlarda var, satış taktiklerine kanmayın olan fiyatın üzerine çarpı atıyorlar şu kadardan düştü diye, K300M'i alabilirsiniz

Bakkallara bak sen ya kafamı karıştılar yemin ediyorum tamamdır alıyorum K300M'yi inceleyen arkadaşa'da teşekkürler onun sayesinde klavye kafama yattı . Sende sağol hocam

Peki klavyeden memnun kaldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…