Zalman Zm400-le PSU Nasıldır?

İlk sayfada attığım linklerde 80+ sertifikalı Xigmatek marka PSU var onu alsam sıkıntı olur mu ?

Xigmatek te aşırı kaliteli bir marka değil.

PSU için max bütçeniz ne kadar ben bir öneride bulunayım.

Size tavsiyem az para ayırmayın. Sistemin kalbidir. Dandik alırsanız tüm sisemi yakabilir.

Xigmatek te aşırı kaliteli bir marka değil.

PSU için max bütçeniz ne kadar ben bir öneride bulunayım.

Size tavsiyem az para ayırmayın. Sistemin kalbidir. Dandik alırsanız tüm sisemi yakabilir.
PSU için son çıkartabileceğim miktar 150tl o yüzden seçenek azalıyor. Biliyorum az, ancak durum böyle. Ekran kartı olarak daha bir şey almadım alırsam GTX 1050 yada GTX1050ti alacağım.
İşlemci: Pentium G4560
Ram: 8 GB ama karar veremedim. (Ucuz fiyatlı marka arıyorum)
Ana Kart: MSİ H110M VD- PLUS
Hard disk: WD 500GB
Ekran Kartı: Karar vermedim. (GTX1050ti RX460, RX470 düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU için bütçem son çıkartabileceğim miktar 150tl o yüzden seçenek azalıyor. Biliyorum az, ancak durum böyle. Ekran kartı olarak daha bir şey almadım alırsam GTX 1050 yada GTX1050ti alacağım.

GTX 1050 alacaksanız Aerocool VX 400W PSU yetecektir. 125 TL.

En başta attığınız Zalman da işinizi görecektir.

Ama RX 470 alcaksanız PSU yu arttırmalısınız.

GTX 1050 alacaksanız Aerocool VX 400W PSU yetecektir. 125 TL.

En başta attığınız Zalman da işinizi görecektir.

Ama RX 470 alcaksanız PSU yu arttırmalısınız.
Çok ses yaptığını ve malzeme kalitesinin kötü olduğunu yazmışlar o yüzden tercih etmedim Aerocool VX 400W markasını. ayrıca Xigmatek markasında 80+ sertifikası var o yüzden tercih ettim. Aerocool VX 400W PSU'yu mu alayım diyorsunuz? Aerocool'da sertifika yok o yüzden soruyorum ?

Çok ses yaptığını ve malzeme kalitesinin kötü olduğunu yazmışlar o yüzden tercih etmedim Aerocool VX 400W markasını. ayrıca Xigmatek markasında 80+ sertifikası var o yüzden tercih ettim. Aerocool VX 400W PSU'yu mu alayım diyorsunuz?

Kötü yorumlar okuduysanız almayın.
O fiyata alınabilecek bir alternatifti.

High Power 500W 80+ Öneririm normalde ama o bütçenizi 30TL aşıyor.

Zalman LE alabilirsiniz o zaman ama GTX 1050 için.

Sertifika o kadar da önemli bir şey değil günümüzdeki modern güç kaynaklarının çoğu zaten verimliler ki bütçe de düşük alabileceğiniz en F/P ürünleri almaya çalışın sertifikaya filan takılmayın. Verimlilik ne diye soracak olursanız açıklayayım. Verimsiz bir güç kaynağı 100W güç için prizden 140W çekiyorsa verimli bir güç kaynağı 100W için 130W çeker ve arada verimlilikten dolayı 10W fark oluşur ancak bu fark faturayı neredeyse hiç etkilemez. Değerler sallamasyondur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı