Zalman Zm400-le PSU Nasıldır?

Sertifika o kadar da önemli bir şey değil günümüzdeki modern güç kaynaklarının çoğu zaten verimliler ki bütçe de düşük alabileceğiniz en F/P ürünleri almaya çalışın sertifikaya filan takılmayın. Verimlilik ne diye soracak olursanız açıklayayım. Verimsiz bir güç kaynağı 100W güç için prizden 140W çekiyorsa verimli bir güç kaynağı 100W için 130W çeker ve arada verimlilikten dolayı 10W fark oluşur ancak bu fark faturayı neredeyse hiç etkilemez. Değerler sallamasyondur.

Peki kalite konusunda hocam ?

Aerocool VX 400W mı yoksa Zalman LE 400W mı daha iyidir ?

Bana Zalman iyi geliyor ama bilemedim.

Eski fiyatı o şu anda o fiyata bulamazsınız.
Stokta olmadığını yeni farkettim :) Bu arada Zalman'ın kalitesi Aerocool ile kıyaslanmaz. Aerocool'un ürünlerini yakından inceleme fırsatı buldum ve hiç olumlu yorumlar yapamayacağım. Güç kaynakları idare eder fakat kasalarını asla tavsiye etmiyorum. Anakart yükseltme vida yuvaları çok kalitesiz, resmen yükseltme vidaları girmiyor.

Ne yazık ki stokta kalmamış. Bildiğiniz başka bir sitede var mı ?
Arkadaşların attığı Hi-Power güç kaynağını tavsiye ederim fiyat performans ürünüdür.

Stokta olmadığını yeni farkettim :) Bu arada Zalman'ın kalitesi Aerocool ile kıyaslanmaz. Aerocool'un ürünlerini yakından inceleme fırsatı buldum ve hiç olumlu yorumlar yapamayacağım. Güç kaynakları idare eder fakat kasalarını asla tavsiye etmiyorum. Anakart yükseltme vida yuvaları çok kalitesiz, resmen yükseltme vidaları girmiyor.

Hmm, incelemiş birinin yorumları önemli.

Bence önce arkadaşın hangi ekran kartını alacağına karar vermesi lazım ona göre söylememiz daha uygun olur.

[/QUOTE<Ekran kartına gelirsek GTX1050ti alırım en fazla. Zalman 400W mü ? Xigmatek 400W 80+ mı ? Karar verelim bende satın alayım. Ayrıca hepinize verdiğiniz cevaplardan dolayı teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı