Zam üstüne zam geliyor!

Zama da zam!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konular boşa kimse takmıyor ki Technopat Sosyal de kim ne konuşmuş kimsenin fikri değişmiyor.

Kıskananlar çatlasın. Bizde geri vites yok! Gerekirse ilerden döneriz. Amerika battı bitti kül oldu. Almanya zaten dükkanı kapattı ve halkı aç. İtalya yardım çığlıkları atıyor. Fransa çatlıyor.
Batacak dedikleri THY tarihin en büyük karlılığı ile manşet oldu.. Dolar 10 lira olacak 15 lira olacak söylentilerine kulak asmayın. Dolar yükselecek ₺ değer kaybedecek diyenler önceden dolarları almış cebe indirmiş kişiler dolar yükselsin de yolumuzu bulalım diyenler (!)

Son düzenleme:
Sizin yorumları okuyunca bayağı utandım. Z kuşağı bizi kurtaracak falan diyorlar ama boşuna. Soylu ekonominin şahlanacağını söylerken bir anda Yahudi aksanı kullanıyor. Eski başkanıma suikast düzenlenip yerine bir Yahudi ajanı geçirilmiş olabilir.

Bir ülkede en çok tartışılan konunun ekonomi olması ne kadar acı. 10 15 yaşında çocuklar bile artık bu rezaletin farkında ve konu hakkında yorumları var. Ülkecek sona doğru gidiyoruz. Ve belirli kişiler bu kafadan çıkmadığı sürece bu böyle devam edecek.

Çok kötü hissetim şu anda. Yemin ediyorum yavru kedi gibi ağlayasım geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…