Zaman geçirmek için ne yapılabilir?

Dostum işim rahat yorulmuyorum okey ama şu an tek başımayım yemek molamı kullandım AVM 10'da kapanıcak saat 18:00'dan beri danışma bankosunda sabit oturuyorum canım sıkıldı hava alayım sigara içeyim falan yok.

Masa başında olmak sıkıntı. Ayrılamıyorsun da anladığım kadarıyla. Hayal gücünü kullanarak kendine bir yer yaratmaya çalış, yani masanı geliştir. Eğlenmek için lego falan alabilirsin, bir şeyler yapmayı denemek çok eğlenceli olur. Tabii bu bahsettiğim 20-30 TL'likler değil, direkt lego firmasının kendisi.

Netflix üyeliği satın alabilirsiniz. Bein Sport'ta futbol/basketbol/voleybol maç özetlerini ücretsiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

Ya dostum üyelik var zaten sen hiç AVM'ye gitmedin mi? Kapalı bir ofis gibi değil AVM'nin ortasında küçük bir alan sağım solum açık insanlar geziyor ne yaptığım ortada her şey görünüyor yani yöneticilerde sahada aktif geziyor bir şey açıp izlemem zor.
Hocam küçük bir Bluetooth kulaklık alabilirseniz çaktırmadan defkhan dinleyin. Gerçi yapıyorsunuzdur bunu muhtemelen. :D.

Bluetooth kulaklığım var ama takmam zor küçük değil. Defkhan'ı yolda ve molamda her boş zamanımda dinlerim.

Masa başında olmak sıkıntı. Ayrılamıyorsun da anladığım kadarıyla. Hayal gücünü kullanarak kendine bir yer yaratmaya çalış, yani masanı geliştir. Eğlenmek için lego falan alabilirsin, bir şeyler yapmayı denemek çok eğlenceli olur. Tabii bu bahsettiğim 20-30 TL'likler değil, direkt lego firmasının kendisi.

Bu biraz zor ama genelde korku hikayeleri okuyorum hepsini okudum diyebilirim bildiğin hikaye varsa önerebilirsin.
Risk aldım kulaklığı taktım açtık Defkhan'ı. 🙂
Korku hikayesi önerebilecek varsa çok iyi olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı