Zaman geçmiyor

Kafaya takma hayatın sonu değil ya, let it happen. Tavsiye olarak agalarla vakit geçir-oyun oyna, hazır yaz vakti aileyle deniz-piknik aktivitesi. Kuzenlerle şehir dışı gezisi, çalışırım diyorsan Turizm sektöründe bir işte çalışabilirsin. Ehliyet varsa sabahları favori aganla güzel bir sürüş.
Hocam yukarıda bahsettiğiniz şeylerin hiç birisi mevcut değil. Sadece iyi bir bilgisayarım var o kadar oyunlarda artık zevk vermiyor. Kuzendir arkadaştır bunların hiç biri yok. Bisikletim var ama İstanbul'un en dandik yerindeyim bu yüzden güvenle bisiklet süremiyorum.

let it happen = bu bir şarkı mı ?

Rust diye bir oyun var arkadaşlarınla oynayabilirsin bayağı keyifli.
Hocam Rust'a sahiptim fakat steam hesabım çalındı ve ban yememe sebep oldu çalan kişi.

Telefonda örnek verebilecegim tandem var.
Tandem bende kullanmıştım. Endonezyalı İtalyan Fransız ve bir kaç ülkeden daha arkadaş kurmuştum ama buradaki insanlar bir kaç gün konuşuyor sonra çekip gidiyorlar ya da bir kaç mesajdan sonra geri bile dönmüyorlar.

Telefonda örnek verebilecegim tandem var.
Tandem bende kullanmıştım. Endonezyalı İtalyan Fransız ve bir kaç ülkeden daha arkadaş kurmuştum ama buradaki insanlar bir kaç gün konuşuyor sonra çekip gidiyorlar ya da bir kaç mesajdan sonra geri bile dönmüyorlar.

GTA 5'te bir tane mod çıkmış LS RED diye, onu oyna. Günlerdir sardım deli gibi. 😀
LS RED Mantığı nedir hocam

Sınav döneminde sonrası cidden günler geçmiyor oyun oynarsın sıkılırsın kitap okursan sarmaz ruh gibi olursun ailen soran neyin var bir şey diyemezsin sadece iki seksen yatarsın sınav dönemi bitmemiş gibi hissedersin sınav açıklanma tarihini beklersin çok sıkıcı oluyor kcekpcleckdomcoespöx

LS RED Mantığı nedir hocam
Hocam benim açıklamam pek açıklayıcı olmaz ama polis sistemini değiştiriyor, silahlara recoil ekliyor, sağlık sistemi, çeteleşme sistemi, su, yemek, uyku gibi ihtiyaçlar vesaire bir sürü özellik ekliyor. En sevdiğim özelliği de kendi karakterimizi oluşturup ya da sokakta gördüğümüz rastgele bir NPC'ye geçip oynayabiliyoruz. Kendi save sistemi de mevcut. Kısaca GTA'yı ciddiye almanızı gerektirecek seviyede zorlaştırıp yepyeni bir oyun gibi genişletiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam benim açıklamam pek açıklayıcı olmaz ama polis sistemini değiştiriyor, silahlara recoil ekliyor, sağlık sistemi, çeteleşme sistemi, su, yemek, uyku gibi ihtiyaçlar vesaire bir sürü özellik ekliyor. En sevdiğim özelliği de kendi karakterimizi oluşturup ya da sokakta gördüğümüz rastgele bir NPC'ye geçip oynayabiliyoruz. Kendi save sistemi de mevcut. Kısaca GTA'yı ciddiye almanızı gerektirecek seviyede zorlaştırıp yepyeni bir oyun gibi genişletiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İngilizcem yok ama hocam. Türkçesi mevcut mu

Sınav döneminde sonrası cidden günler geçmiyor oyun oynarsın sıkılırsın kitap okursan sarmaz ruh gibi olursun ailen soran neyin var bir şey diyemezsin sadece iki seksen yatarsın sınav dönemi bitmemiş gibi hissedersin sınav açıklanma tarihini beklersin çok sıkıcı oluyor kcekpcleckdomcoespöx
"Paragrafın" sonundaki altı çizili olan kcekpcleckdomcoespöx ne vurgulanmak istenmiştir ? :D

Hocam cidden hiç bir şey fayda etmiyor. Yarın öğlen havuzdayım ama her günde sıra bulamıyoruz. 3 günde BF2042 - CoD - Delta - LoL - Valorant en çok oynadığım oyunlar fayda etmiyor. Roblox falan geçmeyi düşünüyorum

İngilizcem yok ama hocam. Türkçesi mevcut mu?

"Paragrafın" sonundaki altı çizili olan kcekpcleckdomcoespöx ne vurgulanmak istenmiştir? :D

Hocam cidden hiçbir şey fayda etmiyor. Yarın öğlen havuzdayım ama her günde sıra bulamıyoruz. 3 günde BF2042 - CoD - Delta - LoL - Valorant en çok oynadığım oyunlar fayda etmiyor. Roblox falan geçmeyi düşünüyorum

Hayatın bokluğu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı