XxX_KEBABTRG_XxX
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Mekatronik mühendisi
Açıkçası 1 senedir durum böyle uyku sorunlarım var nedense geceleri yatamıyorum sabahları uyanamıyorum eskiden 4-5 saatlik uyku ile her işi üstesinden gelir iken şimdi 10-14 saat uyku ile hala uykum geliyor istediğim şeyleri yapamıyorum 1.5 senedir kullandığım hayalini kurduğum yıllarımı verdiğim ve en sonunda topladığım sistemde 1 gün düzgün oyun oynamış düzgü yayın yapmış değilim zamanı düzgün kullanmamak yüzünden yaptığım yayınlar düzenli aralıklarla yapamıyorum elektronik proje ve robot yapmak istiyorum zaman kalmıyor Python JS C++ kullanayım diyorum ailem bir iş veriyor bir olay çıkıyor yine olmuyor hadi geceleri çalışayım diyorum ailem 12'den sonra elektronik cihaz kullanmamı yasaklıyor yatakta duvara boş boş bakarak 2 saat kıvranıp uyuyamıyorum bu okul hayatımı da etkiledi bu sorun mekatronik bölümü okuyorum bu yüzden eğitim sistemi nedeni ile kedime ekstra bir şeyler katmam gerek seneye üniversite sınavı var ama ben ne TYT ne de AYT çalışabildim ne yapacağımı bilmiyorum. Bana ne önerirsiniz?