Zararlı yazılım temizleyici önerisi

Bilişimci10

Yoctopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ücretsiz olarak kullanabileceğim zararlı yazılım temizleyici öneriniz var mı? Ara ara Malwarebytes Anti-Malware programını kullanıyorum fakat deneme sürümü bitince benden ücret istiyor. Bana tamamıyla ücretsiz bilgisayardaki virüsleri temizleyebilecek ve USB'den bilgisayara zararlı yazılım bulaşmasını engelleyecek zararlı yazılım temizleyici lazım.

Merhaba. Ücretsiz olarak kullanabileceğim zararlı yazılım temizleyici öneriniz var mı? Ara ara Malwarebytes Anti-Malware programını kullanıyorum fakat deneme sürümü bitince benden ücret istiyor. Bana tamamıyla ücretsiz bilgisayardaki virüsleri temizleyebilecek ve USB'den bilgisayara zararlı yazılım bulaşmasını engelleyecek zararlı yazılım temizleyici lazım.

Kaspersky kullanabilirsiniz hocam. Hem ücretsiz hem ücretli sürümleri var.

Merhabalar. Ücretsiz olarak kullanabileceğim zararlı yazılım temizleyici öneriniz var mı? Ara ara Malwarebytes Anti-Malware programını kullanıyorum fakat deneme sürümü bitince benden ücret istiyor. Bana tamamıyla ücretsiz bilgisayardaki virüsleri temizleyebilecek ve USB'den bilgisayara zararlı yazılım bulaşmasını engelleyecek zararlı yazılım temizleyici lazım.
Kaspersky Free versiyonu.

Windows Defender şu an en iyi ücretsiz yazılım bence. Bilgisayara çok fazla güvensiz program kurmuyorsanız yeterli olacağını düşünüyorum.
Windows defender ile dün usb tarattım. 17 tehtid buluyor karantinaya al diyorum sil diyorum ikisinide yapmıyor. Sinirimi bozdu açıkçası bu durum. İstediğim tek şey bilgisayara usb ile virüs bulaşmasın.

Aktif Koruma için Normal Kaspersky.
Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin | Kaspersky
Sadece Tarama için Kaspersky Virus Removal Tool öneririm.
Free Virus Removal Tool - Online Virus Scan | Kaspersky

Kaspersky ile temizleyebilirsiniz hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı