Zayıf biri karın çalışmalı mı?

Berk Chelik

Hectopat
Katılım
26 Nisan 2021
Mesajlar
1.319
Çözümler
5
Merhabalar, Fitness'a kilo almak ve güçlenmek için başlamıştım. Boyum 1.86 kilom 73 şu anda. Başladığımda 63 kiloydum tam 10 kilo aldım ve almaya devam etmek istiyorum o yüzden çok yiyorum. Fakat karın bölgem şişiyor gibi oluyor, önce tamamen kilo mu almalıyım yoksa karın çalışmaya şimdiden başlamam mı gerekir?

Not: Aşırı yağlandıracak şeyler tüketmiyorum tavuk pilav, patates, brokoli, makarna, muz gibi şeyler tüketiyorum.
 
Hocam ağırlık çalışması yapıyorsanız antrenman programı neyse onu uygulayın. Ekstra çalışmanıza gerek yok. Bench press, Row , squat ve deadlift gibi temel egzersizler de zaten çalışıyor.
 
Merhaba, Fitness'a kilo almak ve güçlenmek için başlamıştım. Boyum 1.86 kilom 73 şu anda. Başladığımda 63 kiloydum tam 10 kilo aldım ve almaya devam etmek istiyorum o yüzden çok yiyorum. Fakat karın bölgem şişiyor gibi oluyor, önce tamamen kilo mu almalıyım yoksa karın çalışmaya şimdiden başlamam mı gerekir?

Not: Aşırı yağlandıracak şeyler tüketmiyorum tavuk pilav, patates, brokoli, makarna, muz gibi şeyler tüketiyorum.

Karın çalışman kilo almana engel değil çalış tabii ki. Eksik bölge bırakma, ileride geliştirmek için daha çok uğraşman gerekir yoksa.
 
Hocam ben boyum 170 kilom 59 olan bir 14 yaş ergen olarak kasmayın hocam eğer yerinde çalışırsanız oluyor.Kilom boyuma göre az ama 2 ay önce hergün düzenli salona gittiğim için hala eskisi gibi şişkin gözüküyorum.
Son 2 aydır full glikoz ve protein ile besleniyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı