Zayıflamak için takviye kullanılmalı mı?

Casper0022

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 14 yasindayim salı günü 3 aylığına fitnessa gideceğim. Geçen yazda gitmistim ama antrenman ve beslenmelerime önem vermedigim için sonuç alamadım. Bu yazda gitmeyi düşünüyorum kilo vermek için. Şu anki kilom 75 ve yağlı bir vücuda sahibim zayıflamak icin takviye almayı düşünüyorum.
L- carnitine.
Claa.
Bir de Grizzone'de preforce focus Ultra yağ yakıcı diye bir ürün var bayağı olumlu yorumu var.
Sizce ne yapmalıyım?

Hayır kesinlikle kullanma. Kimyasalların hepsi karaciğeri bitiriyor. Sonra organ yetmezliği çekersin. Spor yeter. Elinden geleni yap gerisi boş.

Arkadaşlar ben 14 yasindayim salı günü 3 aylığına fitnessa gideceğim. Geçen yazda gitmistim ama antrenman ve beslenmelerime önem vermedigim için sonuç alamadım. Bu yazda gitmeyi düşünüyorum kilo vermek için. Şu anki kilom 75 ve yağlı bir vücuda sahibim zayıflamak icin takviye almayı düşünüyorum.
L- carnitine.
Claa.
Bir de Grizzone'de preforce focus Ultra yağ yakıcı diye bir ürün var bayağı olumlu yorumu var.
Sizce ne yapmalıyım?
Bu ürünlere boşa masraf yaparsın kullanmana gerek yok. Protein ağırlıklı beslenerek, kalori açığı vererek, sağlam antrenmanın yanına kardiyo ekleyerek yağ yakabilirsin.

Son düzenleme:
Kahvaltı adı altındaki Amerikan kampanyasını yenerseniz ve sağlıklı beslenirseniz kalori açığı yaparak uyurken bile kilo veriyorsunuz.

Kahvaltı olarak dayanamıyorsanız tok tutacak bir şeyi en basit şekilde tüketin gitsin. Ben normalde kahvaltı diye bir şey yapmıyorum çünkü sabahın köründe yorulmak kadar dengesiz bir hareket yok. Eğer gün içerisinde bir toplantım ya da performans kaybetmemem gereken bir şey varsa sabah ofise girdiğim gibi 4 yemek kaşığı yulaf 2 tane turna yemişini 1 kaseye atıyorum az sıcak su ekliyorum karıştırıyorum 10dk sonra soğuk su ekleyip bulamaç yapıp yiyorum.

0 şeker 0 ekmek yiyorum.

Yediğim en sağlıksız şey tavuğun içerdiği kendi yağı ve Zero kola.

Öğlen iyi hissediyorsam 1 meyve ya da 1 kefir atıyorum yine yemekten kaçıyorum.

Akşamları salata, 1 kepçe çorba, protein kaynağı ve karbonhidrat kaynağı olarak doyurucu bir öğün hazırlıyorum.

Son 1 ayda düzenli düzensiz yaptım ve bir süredir görmeyenlere belirtmediğim halde kilo vermişsin dedi.
Geçen ay tam aldığım pantolon artık kemersiz olmuyor ve kemer için daha dar olacak şekilde yeni delikler açma vaktim geldi.

Takviye gibi gibi şeyler yapılabilir spor yaparsan çok daha iyi olur ama yapılabilecek en iyi yöntem yani kısaca özetimiz:
Kahvaltı ezik işi,
Acıkmadıkça gün içerisinde sağlıklı aperatifler,
Akşam kaliteli bir öğün,
0 kcal tüm ürünler serbest,
Doğru kalori açığı.

Tabii bundan önce sağlam bir zihin gerekiyor ben bu zamana kadar çok diyetisyenle görüştüm harcadığım paraların haddi hesabı yok. Bu işin temel kuralı sağlıklı, az ve kalori açığı yakalayarak beslenmek.

L- carnitine.
Claa.
Sizce ne yapmalıyım?
Takviye kullanma dostum hem kendine zarar verirsin hem cebine.
Düzenli olarak spora git yeter o kadar kilo vermek istiyorsan sadece koş. 🙂

Kahvaltı konusu için yazacak arkadaşlara tavsiyem Amerikalıların "kahvaltı en önemli öğün" lafını niye kullandığı ve kimlerle kullandığıdır. Maalesef bizi de etkiledi hatta kendi yorumumuzu kattık, yaşça büyük insanlarla konuşursanız hepsi sabah çalıştıktan sonra kahvaltı yaptığını söyleyecektir.

L- carnitine.
Claa.
Sizce ne yapmalıyım?
Gereksiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı