Zcash Madenciliği - Sık Sorulan Sorular

Selamlar, bende bu işe 2 gün önce başladım ve ilk gün bana ayda 142 dolarlık bir kazancım olacağını gösterdi nanopool, ancak şuanda baktığımda 6 saatlik ortalamada 100 dolar gibi bir değer gösteriyor. Neden birdenbire aniden böyle düştü. Ortalama kazandığım sol değerinde bi değişiklik yokken aylık kazancım 40 dolar geriledi. Acaba sitenin mi bir hatası ? ( Ekran kartım gtx 1070 )

Zorluk derecesi sürekli sabit kalacak diye bir şey yok maalesef. Kazma işleminizi yaparken zorluk derecesi artmış olabilir veya kopmuş olabilirsiniz vs. Kazanç hesaplamasını sistem son 6 saat ortalamanızı alarak yapıyor. Yani son 6 saat içerisinde bir sorun yaşamışsanız örneğin 4 saat çalışmayıp 2 saat kazdıysa doğal olarak karınız 40 dolar geriler. Ayrıca daha mantıklı hesaplamalar için şöyle bir site var; My Crypto Buddy hesaplamanızı burdan yapmanız daha mantıklı olacaktır. Ve unutmayın zorluk derecesi en büyük düşmanımız :)

Rehberdeki Zac Miner'i kullanıyorum. Birkaç saniyede bir "Detected new work" diyor. Sürekli yeni görev alması normal mi?
Olması gerektiği gibi ilerliyor. Endişeye gerek yok :)
 
Merhaba, madenciliğe yeni başladım ve ufak bir noktada tıkandım. Size sorum her ödeme aldığım da cüzdan kodumu otomatik olarak nasıl değişeceğimdir. Hali hazır da boşta duran sistemi işyerim de kurdum ancak cüzdan kodum değiştiği için elle tekrar kod girmem gerekiyor ve bu da beni uzun süre çevrimdışı kalmaya itiyor. Bunun için kullanılan yöntem nedir ? Yardımlarınız için teşekkürler.
 
Benim de work başına 295-300 sol/s. Overclock değerlerim: Core Voltage +25 / Power Limit %110 / Core Clock +170 / Memory Clock +350 (fakat kendisi +0 alıyor miningte) / Sıcaklık sabit 69 derece. Sizce iyi gidiyor mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yapılan her işlemden Zcash kazanılıyor mu? Yoksa sadece "GPU0 Accepted share" yazdığında mı kazanmış oluyoruz?

Tam olarak neyi hesaplıyor?


Nanopool düzenli olarak mı 0.01 Zcash çekiyor yoksa rastgele mi?

Android cihazlar ile mining yapılabilir mi?
 
Ekran Alıntısı.PNG Ekran Alıntısı.PNG

Şuanda kazanıyor muyum ? Kazandıysam ne kadar kazanmış ?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı